Αποχώρηση μεγατόνων Ρούλας Τζανέτου: “Δεν υπήρχε δίαυλος επικοινωνίας με τον Τ. Αντωνακόπουλο. Συντάσσομαι με το Στ. Καννή”

Δήλωση υποψηφιότητας Ρούλας Αλικάκη Τζανέτου

“Η κίνηση της αποχώρησής μου από την παράταξη του κ. Αντωνακόπουλου ήταν απόρροια μιας σειράς γεγονότων και διαμορφωμένων πια συνθηκών που δεν μου άφησαν άλλη επιλογή, εφ’ όσον οι ενστάσεις μου με τα πεπραγμένα και την τακτική
του νυν Δημάρχου ήταν πλέον ξεκάθαρες.

Στο διάστημα των τεσσάρων σχεδόν χρόνων που κατέχω τη θέση της προέδρου της ΔΕΥΑΠ αντιμετώπισα πολλές προκλήσεις στις οποίες επεδίωκα να ανταπεξέρχομαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μιας και η ίδια πρωτίστως αισθανόμουν πολίτης του Πύργου και δευτερευόντως πρόεδρος. Εκείνο που φρόντιζα απαρέγκλιτα, είναι να κρατώ τις ισορροπίες στις συνεργασίες μου και στο ρόλο που μου είχε δοθεί.

Κύριο μέλημά μου ήταν η εξυπηρέτηση των πολιτών και η προάσπιση των δίκαιων συμφερόντων των δημοτών και της Επιχείρησης. Πιστεύω ακράδαντα ότι τήρησα τα πάντα στο ακέραιο. Άλλωστε η ΔΕΥΑΠ επί των ημερών μου έχει να επιδείξει ένα ογκωδέστατο έργο και διακρίσεις που πολλάκις επικοινωνήθηκαν και εξακολουθούν να προβάλλονται, ως επιτυχημένο έργο της νυν Δημοτικής Αρχής.

Βεβαίως τίποτα απ’ όλα αυτά δε θα γινόταν αν στα παρασκήνια και πίσω από τις κάμερες, δε βρισκόταν μια μαχητική και οργανωμένη ομάδα που εργαζόταν στην κυριολεξία νυχθημερόν προσπερνώντας τις αντικειμενικές δυσκολίες στους δρόμους, στις πλατείες, στα χωριά, στα γραφεία, σε κάθε σημείο της πόλης δίνοντας μάχη με το χρόνο για να υπάρξει άμεση αποκατάσταση και βελτίωση του οποιουδήποτε προβλήματος. Όλοι μου οι συνεργάτες υπήρξαν για μένα πολύτιμοι
και τους ευχαριστώ θερμά για τη συνδρομή τους.

Δυστυχώς δε μπορώ να πω το ίδιο και για τη συνεργασία μου με τον κ. Δήμαρχο. Οι επανειλημμένες προσπάθειες επικοινωνίας και συντονισμού που μόνιμα έκανα έπεφταν στο κενό. Πολλές φορές μάλιστα οι ενέργειές μου να προασπίσω τα δικαιώματα των πολιτών και του Οργανισμού υπονομεύονταν και επιχειρείτο να θυσιαστούν στο βωμό της μικροπολιτικής και των φτηνών επικοινωνιακών
τεχνασμάτων.

Και εν τέλει είναι λογικό γιατί η δική μου φιλοσοφία είναι η
φιλοσοφία της συνεργασίας, της κατανόησης, της αλληλοβοήθειας για το κοινό καλό και όχι η φιλοσοφία του εκφοβισμού, του συναισθηματικού εκβιασμού, του συνειδητού ψέματος και των υπογείων διαδρομών.

Όλο αυτό το διάστημα λοιπόν και βιώνοντας εκ των έσω τις καταστάσεις παρατηρούσα με προσοχή τις αντιδράσεις, το λόγο και τις ενέργειες του κ. Καννή ως αντιπολίτευση. Η στοχευμένη και ουσιώδης προσέγγισή του στην ανάδειξη καυτών θεμάτων και η ευγένεια του χαρακτήρα του δε μου άφησαν περιθώρια να μην αναγνωρίσω την προσπάθειά του. Παρότι δεν γνωριζόμαστε πολύ καλά διαπίστωσα
ότι έχουμε κοινές αξίες και κοινό πλαίσιο επικοινωνίας, στοιχεία που αφήνουν ευοίωνα σημάδια για μια επιτυχημένη συνεργασία.

ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ λοιπόν ξεκάθαρα μαζί του έχοντας τη βεβαιότητα ότι θα
καταφέρουμε να μπει η πόλη σ’ έναν άλλο ρυθμό, εκείνον της οργάνωσης, της προόδου, του εφικτού και κυρίως της κοινής λογικής.

 Ανήκω πλέον από σήμερα σ’ αυτή την «οικογένεια» όπως την αποκαλούν οι ιδρυτές της, ξεκινώντας έναν δυναμικό και αξιοπρεπή αγώνα για την νίκη. Από σήμερα ξεκινάει επίσης ένας καινούργιος κύκλος για μένα πιο ελπιδοφόρος, πιο αισιόδοξος και λιγότερο τοξικός.

Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν και αναγνώρισαν το έργο μου. Η ηθική ικανοποίηση που παίρνω από τα θετικά σχόλια των συμπολιτών μου είναι απεριόριστη.

Διεκδικώ εκ νέου την ψήφο σας αυτή τη φορά με την παράταξη του κ.
Καννή, ώστε με τη συνδρομή σας να κατευθύνουμε την πόλη μας σε μια πορεία ανάκαμψης, ανάπτυξης, ελπίδας και προοπτικής. Είθε τα οράματα και οι κοινές επιδιώξεις μας να συναντηθούν στον δρόμο της εκπλήρωσης.

Ένα είναι βέβαιο: «όλοι μαζί ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής δήλωσε:

«Υποδεχόμαστε στη δημοτική παράταξης «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» και καλωσορίζουμε με ιδιαίτερα αισθήματα ικανοποίησης, την Δημοτική Σύμβουλο και Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ, κ. Ρούλα Αλικάκη
Τζανέτου.

 Το ήθος της και η διαχρονική παρουσία της, δίνουν το στίγμα της
ουσιαστικής προσφοράς της. Πάντοτε μέχρι σήμερα πολιτεύεται με γνώμονα το κοινό καλό. Η εμπειρία της είναι εγνωσμένη και οι δυνατότητες της, δεδομένες. Της εύχομαι ολόψυχα καλό αγώνα!!!».

Σχόλιο https://akromolio.gr/

Είναι πολύ σημαντικό να υπενθυμίσουμε στους αναγνώστες μας, ότι επί Προεδρίας Ρούλας Αλικάκη-Τζανέτου η ΔΕΥΑ Πύργου βραβεύτηκε για την μετάβασή της στην ψηφιακή εποχή.

Συγκεκριμένα για το έργο «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για τη δημιουργία ζωνών και τον αυτόματο έλεγχο του Εσωτερικού Δικτύου ύδρευση του Δήμου Πύργου», βραβεύτηκε η ΔΕΥΑ Πύργου στην τελετή βραβείων Energy Mastering Awards 2023 που πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Φάληρο.

 

 

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
Akromolio.gr [X]

Recent Posts

Φορτώνουν το δήμο με δάνειο 3.000.000+

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Χάθηκαν 5 ολόκληροι μήνες και ο Δήμος Άργους Μυκηνών πορεύεται (και θα…

% μέρες πρίν

Συνάντηση 6 χορωδιών στο Άργος

Όταν πριν από τρία χρόνια ο Σύλλογος «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» και η Μικτή Χορωδία…

% μέρες πρίν

Καλές εντυπώσεις από τον Ημιμαραθώνιο Επιδαύριο δρόμο

Ο αναβαθμισμένος ιστορικός Επιδαύριος δρόμος που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 ολοκληρώθηκε με επιτυχία…

% μέρες πρίν

Αναγέννηση Πύργου: Έφερε 3 χρυσά, 2 ασημένια και 2 χάλκινα

Με επτά μετάλλια, (τρία χρυσά, δύο ασημένια και δύο χάλκινα) επέστρεψε η αποστολή της “Αναγέννησης…

% μέρες πρίν

ΠΥΡΓΟΣ: Συνεχίζονται τα χρήσιμα έργα και σχεδιάζεται το μέλλον

Με έργα προϋπολογισμού περίπου 2.000.000 ευρώ (οι συμβάσεις των οποίων υπεγράφησαν την Τρίτη 14η Μαΐου…

% μέρες πρίν

Συμφωνούμε … διαφωνώντας

γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης* Τα όσα συμβαίνουν στη γειτονιά μας τις τελευταίες ημέρες είναι αναμφισβήτητα…

% μέρες πρίν