Πριν ακόμα βγουν τα εκλογικά αποτελέσματα, ο Γιάννης Μαλτέζος κατεβάζει τα ρολά του Εκλογικού Κέντρου της “Πρωτοβουλίας” και αποχωρεί από το χώρο.

Ο Καμπόσος κέρδισε μια μεγάλη νίκη αποδεικνύοντας ότι «δεν παίζεται»!

Τώρα, οι συνεργάτες του υποψήφιου που φιλοδόξησε να πάει κόντρα στον εκλεκτό των Αργείων, Δήμαρχο των έργων και των συγκρούσεων, έχουν ξαμοληθεί αναζητώντας νέα στέγη.

Ο νόμος, τον οποίο –προφανώς- δεν είχαν μελετήσει επαρκώς οι 7 δικηγόροι που συντάχθηκαν (για τους δικούς τους λόγους ο καθένας) με τον τέως υποψήφιο σύμβουλο του Νίκου Καρούζου, δεν επιτρέπει τη λειτουργία άλλου Εκλογικού Κέντρου σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων από το Εκλογικό Κέντρο του Δημήτρη Καμπόσου, το οποίο και θα λειτουργήσει στον χώρο της παλιάς καφετέριας “Κύβος”, στον πεζόδρομο της Παναγή Τσαλδάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι των δύο συνδυασμών παρά λίγο να έρθουν στα χέρια, στα γραφεία της Αστυνομικής υποδιεύθυνσης, καθώς οι του Μαλτέζου δεν μπορούσαν να χωνέψουν το χουνέρι που έπαθαν και οι εκπρόσωποι του Καμπόσου απαιτούσαν την εφαρμογή του νόμου, πράγμα που και έκανε η Αστυνομία, αρνούμενη να δώσει άδεια λειτουργίας Εκλογικού Κέντρου στην Πρωτοβουλία του Γιάννη Μαλτέζου.

Είναι η τρίτη μεγάλη στρατηγική ήττα που υφίσταται ο Γιάννης Μαλτέζος επαληθεύοντας (στην περίπτωση της δημαρχιακής του φιλοδοξίας) την λαϊκή παροιμία που λέει «Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κώ@ους». (Οι άλλες δύο ήττες ήταν η απομάκρυνση του Παν. Νίκα από την υποψηφιότητα της Περιφέρειας και η ανάκληση της διαγραφής του Δημήτρη Καμπόσου με προσωπική υπογραφή Μητσοτάκη).

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Η Φωνή της Λογικής επικράτησε!

Ο Δημήτρης Καμπόσος, ξεκαθάρισε τα πράγματα με τον εαυτό του, πήρε την απόφαση και έκανε…

% μέρες πρίν

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη στο Ναύπλιον

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος (βουλευτής Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία) επισκέφτηκε σήμερα…

% μέρες πρίν

ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: Χωρίς Ναυαγοσώστες οι παραλίες του Ναυπλίου

Με ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ θίγει το ζήτημα των Ναυαγοσωστών στις…

% μέρες πρίν

Σοφία …Πίστη …Αγάπη …και Ελπίδα

Γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου Θα μπορούσε σήμερα να είναι η επίσημη ημέρα γιορτής των…

% μέρες πρίν

Αποπομπή του Σωκ. Δωρή από τη ΔΕΥΑΝ ζητά το Εργατικό Κέντρο

«Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την συμπεριφορά προς τον εργαζόμενο του Προέδρου της επιχείρησης και…

% μέρες πρίν