Στο πλευρό του Στάθη Καννή ο Νώντας Κυριαζής.

223

ΑΝΥΠΟΚΡΙΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Του υποψ. Δημάρχου ΣΤΑΘΗ ΚΑΝΝΗ

Κάθε καλόπιστος Πυργίωτης παρατηρητής των εξελίξεων, όπως αυτές δημοσιοποιούνται, σε σχέση με τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, δεν μπορεί παρά να ανησυχεί.

    Ο κίνδυνος για μια νέα… χαμένη πενταετία είναι υπαρκτός

Ο Δήμος Πύργου δεν αντέχει άλλη στασιμότητα. Είναι καταστροφικό να συνεχίσει να πορεύεται χωρίς οραματικό σχέδιο αναπτυξιακού άλματος. Χρειάζεται ένα «δημιουργικό σόκ».

Τούτο θα επιτευχθεί μόνο αν «ενταφιαστούν» οι προσωπικές τακτικές και αν ενισχυθεί το πνεύμα ανυπόκριτης συνεργασίας και ανιδιοτελούς προσφοράς που θα υπηρετεί ένα συγκεκριμένο και ρεαλιστικό σχέδιο δράσης.

Αυτή η ανάγκη και προοπτική προτίθεμαι να υπηρετήσω και καλώ όλους να συμμετάσχουν σε αυτή τη συμμαχία για το μέλλον. Κυρίως εκείνους που λόγω του υπάρχοντος πνιγηρού κλίματος δικαιολογημένα ιδιωτεύουν, αν και μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα στους πολίτες, λόγω γνώσεων, ήθους και ικανότητας.

Ειδικά σε τόσο κρίσιμες συγκυρίες έχει ιδιαίτερη αξία να παραμερίζουμε τα «εγώ» υπέρ του κοινού οφέλους, που θα οδηγήσει το Δήμο σε τροχιά χρηστής διοίκησης και βιώσιμης ανάπτυξης.

Με τη συναίνεση του βασικού πυρήνα της δημοτικής παράταξης που είχα προαναγγείλει προ καιρού στηρίζουμε και συμπορευόμαστε με την παράταξη του υποψηφίου Δημάρχου Στάθη Καννή, στη βάση συμφωνίας Αρχών και Αξιών.

Γιατί εκτός από το ουσιαστικό έργο πρέπει να επιστρέψουν στο Δήμο Πύργου το ΗΘΟΣ, η ΕΥΠΡΕΠΙΑ, η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΙΑ, η ΕΥΘΥΝΗ και  κυρίως ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ στο δημόσιο χρήμα και στον κάθε πολίτη.

ΝΩΝΤΑΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

Δικηγόρος- δημοτικός σύμβουλος

Πρ. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου