Παρέμβαση Νικολούτσου σε Σκρέκα

118

Αίτημα για αύξηση των κονδυλίων του προγράμματος «ΕΞΥΠΝΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ» απηύθυνε, δια της υπ. αριθ. πρωτ. 27/22-08-2023 επιστολής, προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα,  ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας, κ. Κωνσταντίνος Νικολούτσος, επισημαίνοντας πως η εν λόγω δράση αποτελεί καθοριστικό βήμα προς την κατεύθυνση της στήριξης της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του νομού.

«Η μεταποίηση αποτελεί ένα βασικό πυλώνα ανάπτυξης,  στον οποίο οι Ηλειακές επιχειρήσεις έχουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα», επισημαίνει στην επιστολή του ο κ. Νικολούτσος, « ως εκ τούτου η περαιτέρω αύξηση των κονδυλίων του προγράμματος, από τη στιγμή μάλιστα που έχουν υποβληθεί προς έγκριση πολλαπλάσια ποσά, θα δώσει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις που υπέβαλαν τις προτάσεις τους στο πρόγραμμα, να υλοποιήσουν τα επενδυτικά τους σχέδια, να ενισχύσουν την τεχνολογική τους υποδομή και να μειώσουν το ενεργειακό τους αποτύπωμα».

Το Επιμελητήριο Ηλείας συνεχίζει αταλάντευτα να στέκεται  αρωγός οποιασδήποτε προσπάθειας έχει στόχο την παροχή κινήτρων και την στήριξη των επιχειρήσεων του  νομού μας.

ΠΗΓΗ: https://www.odigos.gr