Ο Χρήστος Νταβάκος υποψήφιος με τον Δημήτρη Παπαδημόπουλο

118
Χρήστος Νταβάκος

Ο Χρήστος Νταβάκος είναι γνωστός επαγγελματίας στο Ναύπλιον. Φιλικός, ακέραιος, και με ιδέες που μπορούν να βοηθήσουν την πόλη.

Επιχείρησε ως υποψήφιος και εκλέχθηκε με την δύναμη της ψήφου των Πολιτών, το 2015. Ως Αιρετός προσπάθησε να εφαρμόσει το νόμο και την ίση μεταχείριση κάτι που τον έφερε σε σύγκρουση με τον τότε Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο. Παραιτήθηκε και αφιερώθηκε στην επιχείρησή του.

Σήμερα, προσπαθεί και πάλι δίνοντας εμπιστοσύνη στην προσωπικότητα και το πρόγραμμα του Δημήτρη Παπαδημόπουλου.

Διαβάστε τι λέει ο ίδιος για τον εαυτό του, ζητώντας την ψήφο σας.

«Ονομάζομαι Νταβάκος Χρήστος, είμαι γέννημα θρέμμα Ναυπλιώτης και εργάζομαι στην εστίαση από το 1990. Από το 2002 και μετά διατηρώ την δική μου επιχείρηση και προσπαθώ πάντα με μεράκι και εντιμότητα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στους πελάτες της επιχείρησης.

Το ίδιο έπραξα και με την ενασχόληση μου με τα κοινά, όταν εξέθεσα τον εαυτό μου στις δημοτικές εκλογές του 2015. Εκλέχτηκα πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Ναυπλίου. Έπραξα το καθήκον μου με πολύ πάθος και πάντα σύννομα για τρία χρόνια. Έως ότου κατάλαβα ότι για προφανείς λόγους δεν μπορούσα να είμαι όσο αποδοτικός θα ήθελα να είμαι.

Έχω όραμα και άποψη για το πως κάποια πράγματα θα γίνουν πραγματικότητα, ώστε να δημιουργήσουμε έναν δήμο που να λειτουργεί εύνομα, αξιοκρατικά, με γνώμονα το καλό του τόπου μας και μακριά από προσωπικά συμφέροντα !!!

Ο Δημήτρης Παπαδημόπουλος ήταν ο μόνος που με τον ακέραιο χαρακτήρα του και με τον τρόπο του με έπεισε ότι μπορώ να τον εμπιστευτώ!!

Τον ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου έκανε!! Καλό εκλογικό αγώνα σε όλους τους συναγωνιστές στο συνδυασμό «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ», αλλά και στους αντίπαλους συνδυασμούς…!!!»