Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα….

514

Ο κ.Βένδρας συνεχίζει με την αρθρογραφία του να αποτυπώνει την πραγματικότητα στο Δήμο του Πύργου. Γιατί οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Το ψηφοδέλτιο του νυν Δημάρχου είναι φανερά πολύ αποδυναμωμένο και αυτό το ξέρουν και το βλέπουν και οι τελευταίοι κάτοικοι του Δήμου.  Από τη λίστα των υποψηφίων του 2019 το συντριπτικό σύνολο ονομάτων (αυτοί που τον έβγαλαν Δήμαρχο δηλαδή) απουσιάζει. Επίσης πολύ στενοί συνεργάτες για πολλά χρόνια έχουν απομακρυνθεί και είναι απέναντι του και απέναντι στην «αυλή» που έχει στηθεί πέριξ του Δημαρχιακού Γραφείου με αυλοκόλακες-Αθηναίους τυχοδιώκτες και «επαγγελματικά στελέχη» Βουλευτικού Γραφείου….

Δυστυχώς οι μόνοι που έχουν «στραβωθεί» είναι τα περισσότερα τοπικά ΜΜΕ που «χτυπάνε ταμπούρλα» υπέρ της νυν Δημοτικής αρχής. Η επιλεκτική   «στραβομάρα» τους  όμως και το τετραετές λιβάνισμα της Δημοτικής αρχής,  έχει κοστίσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στα Ταμεία του Πύργου (τα λεφτά σας δηλαδή). Εκείνο που πρέπει να ανησυχεί τελικά τα Πετσο-Τάκη(α) ΜΜΕ είναι η διαφαινόμενη ελάχιστη επιρροή τους. Με τόσο λιβάνισμα και η νυν Δημοτική αρχή «ασθμαίνει» μεταξύ 2ης και 3ης θέσης. (σκεφτείτε χωρίς το λιβάνισμα που θα είχε κατρακυλήσει….)

Ας δούμε όμως τι είπε ο Γιάννης Βένδρας:

«Στις εκλογές του 2019 εκλέχθησαν με το συνδυασμό του δημάρχου οι: Κοτσώνης ,Κυριαζής, Βγενόπουλος ,Παπαδημητρίου ,Αλικάκη, Αχτύπης, Σωτηρόπουλος .

Έφυγαν οι έξι από τις οκτώ.

Δεν έμειναν ούτε όσοι χρειάζονται για να επιβεβαιώσουν την παροιμία (τρεις και ο κούκος)

Υ.Γ.Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα.»

 Γιάννης Βέντρας – Πρόεδρος εργατικού κέντρου