Ο Δήμος οπισθοδρομεί και η δημοτική αρχή γλεντάει

440

Μοιραίοι & άβουλοι αντάμα.

H απερχόμενη δημοτική αρχή επιχειρεί, το τελευταίο χρονικό διάστημα, με στοιχειώδεις παρεμβάσεις, κυρίως στο οδικό δίκτυο, και εμφανίζοντας ως αρχόμενα έργα που δεν βρίσκονται καν στο στάδιο της συμβασιοποίησης, να υποκλέψει θετικές εντυπώσεις για την μέχρι σήμερα πορεία της.

Πρόκειται για αφελές επικοινωνιακό τέχνασμα, επ ́ ευκαιρία του οποίου ο κ. Αντωνακόπουλος προβαίνει σε μία ακόμη αυθαίρετη, μονομερή και αστήρικτη σε στοιχεία σύγκριση της θητείας του με αυτές των προκατόχων του.

Πρόκειται κυρίως για μία απέλπιδα προσπάθεια μετατόπισης της δημόσιας συζήτησης από το κρίσιμο ερώτημα αν ο ίδιος και οι συνεργάτες του, όσοι του απέμειναν, είναι επαρκείς και αποτελεσματικοί στις παρούσες, διαφορετικές από αυτές του παρελθόντος, συνθήκες.

Η απάντηση είναι προφανώς αρνητική.

Στην αναμέτρηση με τις τωρινές απαιτήσεις αποδείχθηκαν ελλιπέστατοι. Ο κ. Αντωνακόπουλος, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Αργυρόπουλος και οι συνεργάτες τους χρεώνονται την τραγική για τον Δήμο υστέρηση στον αριθμό και την αξία των έργων που πραγματοποιήθηκαν επί της θητείας τους και αποκαλύφθηκε σε όλο της το μεγαλείο με την δημοσιοποίηση των συγκριτικών στοιχείων που αφορούν τα συμβασιοποιημένα έργα της περιόδου 1-9-19 έως 19-7-23.

Από αυτά προκύπτει ότι ο Δήμος Πύργου είναι ουραγός και καταλαμβάνει την 4η θέση με έργα αξίας 7.183.345 Ευρώ ενώ ο καταλαμβάνων την 1η θέση Δήμος Ήλιδας έχει έργα αξίας 24.853.171 ευρώ. Του Δήμου μας προηγούνται και οι, πολύ μικρότεροι, Δήμοι Αρχ. Ολυμπίας και Πηνειού.

Προς τι επομένως η έπαρση;

Έργα ανακοινώνονται, εξάλλου, ως εάν να εκτελούνταν ή επρόκειτο άμεσα να εκτελεσθούν ενώ πρόκειται απλώς για μακέτες….

Διαβάστε περισσότερα εδώ:  https://www.odigos.gr