Καλημέρα κ. Δήμαρχε (ΕΚΤΑΚΤΩΣ 13 Αυγούστου)

1311

Καλημέρα Δήμαρχε της καρδιάς μου

Σήμερα Σου λέω την καλημέρα μου εκτάκτως, για να μη νομίσεις ότι Σε εγκατέλειψα, μετά την ιστορία που αποκαλύφθηκε, με τα σκατά που πετούσες στην αυλή του Ορφανού.

Εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους Δήμαρχέ μου. Αυτούς που θα σε εγκαταλείψουν λέγοντας πως δεν μπορώ να ταυτίσω την τύχη μου με έναν που τραμπουκίζει τον αντίπαλο. Κάνουν πως ξεχνάνε ότι, μέσα στο δημοτικό συμβούλιο αυτό έκαναν συνέχεια, μιμούμενοι τη συμπεριφορά Σου.

Δήμαρχέ Μου, βγες και πες την αλήθεια σε όλους. Πες τους ότι ο Μάκαρης με τις καταγγελίες του έκλεισε όλες τις παράνομες χωματερές που είχες ανοίξει στα χωριά και έτσι δεν είχες που να τα πετάξεις. Βγες και πες ότι υποχρεώθηκες να τα πετάς ο ίδιος γιατί ο Ορφανός με τις καταγγελίες του σε εμπόδιζε να κάνεις ανάθεση για να τα πετάει ο ιδιώτης που τον έβαλες να μαζεύει σκουπίδια. Βγες και πες ότι το σπίτι του Παπαδημόπουλου ήταν πολύ μακριά και θα χρειαζόταν να κάψεις πολύ βενζίνη επιβαρύνοντας την υπερχρεωμένη ΔΕΥΑ, το τζιπ της οποίας χρησιμοποιούσες.

Πες τα Δήμαρχε των ονείρων Μου, για να καταλάβει ο κόσμος πόσο σκέφτεσαι τα συμφέροντα του δήμου και μόνο.

Πες τους για το κρυφό σχέδιο που είχαμε φτιάξει, να μαζεύουμε με έξοδα του δήμου τα περιττώματα των αδέσποτων και να τα πηγαίνεις στα σπίτια του Ορφανού, του Μάκαρη, του Παπαδημόπουλου και του Γκόνη για να τους δείχνεις εμπράκτως ότι «Να ρε, Εγώ τα μαζεύω τα σκατά των αδέσποτων, και μη με κατηγορείτε».

Βγες και πες τα Δημαρχούκο Μου!

Μην τους χαρίζεσαι άλλο. Γίνε σκληρός και, ρώτα τους βρωμοδημοσιογράφους «Δηλαδή, τι έπρεπε να κάνω; Αντί για καρπουζόφλουδες να τους πετάω καρπούζια; Δεν ξέρετε πόσο έχουν ακριβύνει; Μπορώ να κάνω τέτοιες σπατάλες με το μισθό που παίρνω»;

Βγες και πες τα Δήμαρχε των ονείρων Μου. Να είσαι σίγουρος πως ό κόσμος θα σε καταλάβει. Θα καταλάβει ότι το έκανες για το καλό μας και ότι με τον τρόπο Σου άνοιξες νέους δρόμους και δίδαξες νέες μεθόδους διαχείρισης των σκουπιδιών. Ότι μας εξασφάλισες ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟ(Σ)ΒΟΛΗ για πολλές ημέρες μέσα από τα κανάλια της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Μόνο να προσέξουμε Δημαρχούκο μου μήπως και οι ψηφοφόροι δεν καταλάβουν καλά και, αντί για ψηφοδέλτιο της παράταξης ρίξουν στις κάλπες φάκελο με σκατά.

Τ.Ι. Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο, σκατωμένος, Δήμαρχος.