ΔΗΛΩΣΗ Κωνσταντίνου Μάκαρη. Υποψηφίου Δημάρχου Ναυπλιέων

4612
Κωνσταντίνος Μάκαρης. Υπ. Δήμαρχος Δήμου Ναυπλιέων

Το Ναύπλιον δυσφημείται πανελλαδικά και πρωταγωνιστές της δυσφήμισης είμαστε όλοι εμείς που διεκδικούμε να ηγηθούμε του Δήμου, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των Δημοτών. Είμαστε σε λάθος δρόμο!

Η εκτός ορίων σύγκρουση των κ.κ. Κωστούρου και Ορφανού δεν πρέπει να συνεχισθεί. Δεν θα υπάρξει νικητής. Θα έχει μόνον ηττημένους. Και αυτοί θα είναι ο Δήμος μας, η φήμη μας, οι επιχειρηματίες και το μέλλον της πόλης. Αυτό πρέπει να αλλάξει!

Υπάρχει λύση!

Μπορούμε και πρέπει να κάνουμε Ολική Επανεκκίνηση, στον τρόπο που κάνουμε τον προεκλογικό μας αγώνα. Δεν επιτρέπεται οι διαμάχες μας να πληγώνουν την πόλη. Ας αλλάξουμε λοιπόν φρασεολογία και θεματολογία αντιπαράθεσης. Ας μιλήσουμε στους Δημότες και με τους Δημότες για τις θέσεις και το πρόγραμμα του Συνδυασμού μας και ας αποδεχτούμε την κρίση τους.

Οι δύο αντίδικοι πρέπει να σταθούν με υπευθυνότητα απέναντι στους Δημότες. Να χαμηλώσουν τους τόνους, να βρουν τρόπο να συζητήσουν και να κλείσουν αυτό το κεφάλαιο που μας πληγώνει όλους.

Δεν διστάζω να εγκωμιάσω τον Δημήτρη Παπαδημόπουλο για τον εν γένει ευπρεπή τρόπο αγώνος και να καλέσω όλους τους υποψήφιους Δημάρχους, με πρώτο εμένα, να παραδειγματιστούμε.

Κλείνοντας προτείνω, στη μεγάλη γιορτή της Παναγιάς, να παραστούμε όλοι και να σταθούμε μπροστά, μεταφέροντας το μήνυμα ότι «Το Ναύπλιον μπορεί και πρέπει να μας ενώνει»!

Κωνσταντίνος Μάκαρης

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ναυπλιέων

και επικεφαλής του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ