Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να σχολιάζουμε και να αναλάβουμε δράση

214
Νικόλαος Βασιλός με Κωνσταντίνο Μάκαρη

γράφει ο Νικόλαος Βασιλός*

Καλούμε όλους τους πολίτες του δήμου Ναυπλιέων να συστρατευθούν με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για  το Δήμο, όπως μας αξίζει και του αξίζει. Δεν είναι δυνατόν η πρώτη πρωτεύουσα της ΕΛΛΑΔΟΣ να ρημάζει και να έχει χαμηλό βιοτικό επίπεδο και κανείς να μην αντιδρά.

Η ασφάλεια του δημότη και δη των χωριών βρίσκεται σε χαμηλό επίπεδο. Η εικόνα της παραβατικότητας, παρά της φιλότιμες προσπάθειες της ΕΛΑΣ, δεν τιμά κανέναν.

Επιβάλλεται να ληφθούν πρωτοβουλίες από τη δημοτική αρχή που θα φέρουν  ανατροπή.

Εμείς όλοι που συμμετέχουμε στο συνδυασμό του Κωνσταντίνου Μάκαρη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ πιστεύουμε ότι ο δήμος Ναυπλιέων μπορεί και έχει τις δυνατότητες να αναπτυχθεί μέσα από το συνολικό γίγνεσθαι της χώρας μας σε Δήμο πρότυπο και έξυπνο και για αυτό όλοι είμαστε στο πλευρό του. Για το σκοπό αυτό επενδύουμε σε άτομα και προσωπικότητες εγνωσμένου κύρους και αξίας. Άνθρωποι που μπορούν να εμπνεύσουν με τα οράματα τους και να δικαιώσουν τις προσδοκίες των πολιτών για περισσότερη ποιότητα ζωής.

Για  τον  στόχο- σκοπό απαιτείται έμπειρη χρηστή και νέα δημοτική αρχή η οποία θα εκλεγεί με την συνδρομή και υποστήριξη της πλειοψηφίας των δημοτών στις επικείμενες αυτοδιοίκητές εκλογές.

Πιστεύουμε  στην αναγέννηση του  Ιστορικού  μας δήμου.

*Ο Νικόλαος Βασιλός είναι Αντιστράτηγος (ΔΒ) ε.α

Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Ναυπλίου με το συνδυασμό ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ -Κων. Μάκαρης