Έκλεισε το Εκλογικό Κέντρο του Μαλτέζου στο Άργος

1770

Πριν ακόμα βγουν τα εκλογικά αποτελέσματα, ο Γιάννης Μαλτέζος κατεβάζει τα ρολά του Εκλογικού Κέντρου της “Πρωτοβουλίας” και αποχωρεί από το χώρο.

Ο Καμπόσος κέρδισε μια μεγάλη νίκη αποδεικνύοντας ότι «δεν παίζεται»!

Τώρα, οι συνεργάτες του υποψήφιου που φιλοδόξησε να πάει κόντρα στον εκλεκτό των Αργείων, Δήμαρχο των έργων και των συγκρούσεων, έχουν ξαμοληθεί αναζητώντας νέα στέγη.

Ο νόμος, τον οποίο –προφανώς- δεν είχαν μελετήσει επαρκώς οι 7 δικηγόροι που συντάχθηκαν (για τους δικούς τους λόγους ο καθένας) με τον τέως υποψήφιο σύμβουλο του Νίκου Καρούζου, δεν επιτρέπει τη λειτουργία άλλου Εκλογικού Κέντρου σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων από το Εκλογικό Κέντρο του Δημήτρη Καμπόσου, το οποίο και θα λειτουργήσει στον χώρο της παλιάς καφετέριας “Κύβος”, στον πεζόδρομο της Παναγή Τσαλδάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι των δύο συνδυασμών παρά λίγο να έρθουν στα χέρια, στα γραφεία της Αστυνομικής υποδιεύθυνσης, καθώς οι του Μαλτέζου δεν μπορούσαν να χωνέψουν το χουνέρι που έπαθαν και οι εκπρόσωποι του Καμπόσου απαιτούσαν την εφαρμογή του νόμου, πράγμα που και έκανε η Αστυνομία, αρνούμενη να δώσει άδεια λειτουργίας Εκλογικού Κέντρου στην Πρωτοβουλία του Γιάννη Μαλτέζου.

Είναι η τρίτη μεγάλη στρατηγική ήττα που υφίσταται ο Γιάννης Μαλτέζος επαληθεύοντας (στην περίπτωση της δημαρχιακής του φιλοδοξίας) την λαϊκή παροιμία που λέει «Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κώ@ους». (Οι άλλες δύο ήττες ήταν η απομάκρυνση του Παν. Νίκα από την υποψηφιότητα της Περιφέρειας και η ανάκληση της διαγραφής του Δημήτρη Καμπόσου με προσωπική υπογραφή Μητσοτάκη).