Οι κομματικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας χαιρετίζουν την υποψηφιότητα του Δημ. Πτωχού για την Περιφέρεια

126
Δημήτρης Πτωχός

Πολιτικά και κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας συντάσσονται με την επιλογή Μητσοτάκη –Σαμαρά για την υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού ως επόμενου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Μαζί τους προστρέχουν και οι κομματικές οργανώσεις.

Στην Αργολίδα, το έναυσμα έδωσε η ΔΗΜ.Τ.Ο. Άργους Μυκηνών που με ανακοίνωσή της, την οποία υπογράφει ο Πρόεδρός της Χρήστος Μπονταΐτης, χαιρετίζει την επιλογή του Δημήτρη Πτωχού και δηλώνει ότι «Ως Δημοτική Τοπική Οργάνωση Δήμου Άργους- Μυκηνών θα είμαστε δίπλα του σε αυτό τον αγώνα μαζικά».

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Χαιρετίζουμε την επιλογή του κ. Πτωχού για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την οποία και στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Ο Δημήτρης Πτωχός είναι ένας σύγχρονος άνθρωπος με γνώσεις, τεχνοκρατική αντίληψη και πολλά ένσημα στην καριέρα του ως τώρα.

Χρήστος Μπονταΐτης

Έχει αποδείξει με την πορεία του τόσο στο χώρο της πολιτικής (Ήταν ένα από τα πρόσωπα «κλειδιά» στην κυβέρνηση Σαμαρά και ως διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού του Μαξίμου), όσο και στην επαγγελματική του πορεία (Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών από το ΕΜΠ, κάτοχος διδακτορικού τίτλου από το ΕΜΠ στον τομέα της Επιχειρησιακής Έρευνας και των Πληροφοριακών Συστημάτων Διοίκησης καθώς και ExC-Executive Education από το MIT SloanSchool., εργάστηκε σε πολυεθνικές εταιρείες στον τομέα της διοίκησης και των ΤΠΕ ενώ παράλληλα διδάσκει στο ΕΜΠ ως επιστημονικός συνεργάτης Επιχειρησιακή Έρευνα και Τεχνολογίες Πληροφορικής, το 2006 ίδρυσε την εταιρεία People. Είναι ειδικός σε θέματα τεχνολογίας, πληροφορικής και διοίκησης), ότι έχει όλα τα προσόντα ώστε να ηγηθεί στη νέα εποχή διακυβέρνησης της Πελοποννήσου.

Ως Δημοτική Τοπική Οργάνωση Δήμου Άργους- Μυκηνών θα είμαστε δίπλα του σε αυτό τον αγώνα μαζικά.

Μπονταΐτης Χρήστος
Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Άργους- Μυκηνών»