Ο υπ. Δήμαρχος του Δήμου Ναυπλιέων, Κωνσταντίνος Μάκαρης, με δηλώσεις του ζητά από την διοίκηση των ΕΛΤΑ να αναστείλει την απόφαση κλεισίματος του καταστήματος στην Αγία Τριάδα Μιδέας, για λόγους οικονομιών κλίμακος και βελτίωση των δεικτών κερδοφορίας. Επισημαίνει ότι η δημοτική αρχή Κωστούρου και οι τοπικοί της παράγοντες «τηρούν σιγήν ιχθύος». Ζητά την παρέμβαση των βουλευτών του νομού και δηλώνει πρόθυμος να συμβάλει σε οποιαδήποτε ενέργεια θα απέβλεπε στην παρεμπόδιση κλεισίματος των ΕΛΤΑ της Αγίας Τριάδος. Τέλος δεσμεύεται ότι, η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ως νέα Δημοτική Αρχή, για να διευκολύνει τη λειτουργία του καταστήματος θα εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο την ανάληψη της οικονομικής υποχρέωσης του σχετικού ενοικίου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

«Η Διοίκηση των ΕΛΤΑ αποφάσισε και κλείνει το κατάστημα της Αγίας Τριάδας Μιδέας αφήνοντας τους κατοίκους του τέως Δήμου και σημερινής Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Ναυπλιέων χωρίς παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών.

Οι συνέπειες για χιλιάδες συμπολίτες μας είναι φανερές, ιδιαίτερα για τους κατοίκους των ορεινών και απομακρυσμένων χωριών, των συνταξιούχων συμπολιτών μας και των ατόμων με αναπηρία.

Παρ’ όλα αυτά, η δημοτική αρχή του απερχόμενου δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου και οι τοπικοί της παράγοντες τηρούν σιγήν ιχθύος, ελπίζοντας σε τετελεσμένα για να έχουν τη δικαιολογία «Τώρα έγινε, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα». Τους καλούμε να διαμαρτυρηθούν άμεσα εγγράφως και να απαιτήσουν αναστολή της απόφασης που προβλέπει κλείσιμο του καταστήματος την Παρασκευή 7η Ιουλίου 2023, ενεργώντας τα πρέποντα.

Η Δημοτική Παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ δηλώνει ότι θα τηρήσει θετική στάση σε κάθε πρωτοβουλία που αποβλέπει στην αποτροπή αυτής της δυσμενούς εξέλιξης για τον δήμο μας.

Ζητάμε από τους Βουλευτές Αργολίδας, που ορκίσθηκαν χθες, 3 Ιουλίου 2023, να παρέμβουν προς την κατεύθυνση αυτή, δείχνοντας την πρέπουσα ευαισθησία προς τους Πολίτες που τους εξέλεξαν.

Τέλος, η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ δηλώνει ότι, ως Δημοτική Αρχή, είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε το κόστος ενοικίου του καταστήματος, από 1ης Ιανουαρίου 2024,  προκειμένου να διατηρηθεί η λειτουργία του και οι συμπολίτες μας να μην στερηθούν των υπηρεσιών που τους παρέχονται.

Για τη Δημοτική Παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Κωνσταντίνος Μάκαρης

Υπ. Δήμαρχος Ναυπλιέων»

 

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Η Υγεία στην Ηλεία. Από εγκαίνια πάμε καλά….

γράφει ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος Έγινε λέει ανακαίνιση της Παιδιατρικής μονάδας στο Νοσοκομείο Κρεστένων. Και επειδή…

% μέρες πρίν

Για μια Ευρώπη των εθνών

 Γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης* Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ευρύτερα γνωστή στο κοινό ως «Κομισιόν») αποτελείται από…

% μέρες πρίν

Φορτώνουν το δήμο με δάνειο 3.000.000+

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Χάθηκαν 5 ολόκληροι μήνες και ο Δήμος Άργους Μυκηνών πορεύεται (και θα…

% μέρες πρίν