Η τελετή λήξης της χρονιάς στην Ακαδημία ποδοσφαίρου “Αστέρας -Δρεπανιακός – Σχολή  Παναθηναϊκού”

H Ακαδημία ποδοσφαίρου “Αστέρας -Δρεπανιακός – Σχολή  Παναθηναϊκού” γιόρτασε τη λήξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς με μια όμορφη γιορτή στην οποία απονεμήθηκαν πιστοποιήσεις στους μικρούς ποδοσφαιριστές.

Απονομή αναμνηστικού στον Κωνσταντίνο Μάκαρη

Τους γονείς, τους προσκεκλημένους και τους παράγοντες της ομάδας διασκέδασε ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Δρίτσας με την ορχήστρα του.

Μίλησε οι προπονητές της ακαδημίας, παράγοντες της ομάδος και ο μεγάλος χορηγός Κωνσταντίνος Μάκαρης.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Μανιάτης, επικεφαλής και προπονητής της Ακαδημίας Panathinaikos Soccer Schools / Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού  ΔΡΕΠΑΝΟΥ είπε: «…θέλω να σας ευχαριστήσω για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε καθ’ όλη την διάρκεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς αλλά και που μας εμπιστευθήκατε τα παιδιά σας στην ακαδημία μας και υπόσχομαι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τα παιδιά για  να πραγματοποιηθεί το όνειρο και το όραμα όλων μας το οποίο περνάει μέσα από την δύσκολη συνεχόμενη  διαδικασία προπονήσεων των ακαδημιών αλλά και την μεγάλη ιστορία της ομάδας μας τα παιδιά θέλουμε να βγουν ολοκληρωμένοι άνθρωποι και αθλητές στην κοινωνία  αλλά και να πετύχει το καθένα παιδί ξεχωριστά τον δικό του προσωπικό στόχο !!!

Οι ακαδημίες μας παρείχαν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, για τη ανάπτυξη των νέων ποδοσφαιριστών. Αποτελούν σημαντικό μέρος του αθλήματος, καθώς συμβάλλουν στην ανάπτυξη νέων ταλέντων, προετοιμάζοντάς τους για το επίπεδο των επαγγελματικών ομάδων στο μέλλον. Προάγουν τις αθλητικές και κοινωνικές δεξιότητες των παιδιών και εδραιώνουν την αγάπη για το ποδόσφαιρο σε νεαρές ηλικίες. Παρέχουν ένα  σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη των παιδιών, όχι μόνο αθλητικά, αλλά και ως προς την ανάπτυξη των αξιών όπως η πειθαρχία, η συνεργασία, ο σεβασμός και η ηθική. Οι ακαδημίες προάγουν επίσης τη φυσική δραστηριότητα και συμβάλλουν στην υγιή ανάπτυξη των παιδιών καθώς και δεξιοτήτων που μπορούν αργότερα να χρησιμοποιηθούν σε όλες της πτυχές της ζωής τους».

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Το αχρείαστο, η αχρείαστη και ο αχρείαστος!

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Το νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο, την τεκνοθεσία και το επίδομα μητρότητας…

% μέρες πρίν

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΙΚΗΣ στον εορτασμό του Αγίου Πέτρου

Ο Αντιπρόεδρος του κόμματος ΝΙΚΗ (βουλευτής Λάρισας) Γεώργιος Ρούντας, εκπροσώπησε το κόμμα συμμετέχοντας στον εσπερινό…

% μέρες πρίν

Ακαδημία Αριστέα Άργους 6η στο Elite Neon (Διεθνές Τουρνουά)

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ ΣΤΟ ELITE NEON ΣΤΗΝ…

% μέρες πρίν

Το 3×3 ΔΕΗ Street Basketball στο Άργος αυτό το Σαββατοκύριακο

Στο Άργος φιλοξενείτε αυτό το Σαββατοκύριακο το 3x3 ΔΕΗ Street Basketball. Η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση…

% μέρες πρίν

Πρωτομαγιά με το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου

Πριν καλά καλά τελειώσει η διανομή τροφίμων σε δοκιμαζόμενους οικονομικά συμπολίτες, το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου…

% μέρες πρίν

14 Δόκιμοι Αστυφύλακες στην Αργολίδα

Το πρωί της Τετάρτης 8 Μαΐου Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, Ταξίαρχος Ευάγγελος Πιπέρης, καλωσόρισε…

% μέρες πρίν