Τουρνουά Beach Soccer στην Ερμιόνη για τέταρτη χρονιά

42

Το ποδόσφαιρο μεταφέρεται από τα γήπεδα στις όμορφες αλλά και μοναδικές παράλιες του νομού της Αργολίδος μέσω της διοργάνωσης τουρνουά BEACH SOCCER (ποδόσφαιρο παραλίας) στην Ερμιόνη.

Στην Ερμιόνη Αργολίδας και για τέταρτη  συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται το τουρνουά BEACH SOCCER (ποδόσφαιρο παραλίας)

Η διοργάνωση γίνετε από τους  δύο έμπειρους καταξιωμένους  ανθρώπους του ποδοσφαίρου τον  Δημήτρη Κούση και τον  Αργύρη Τζιέρη οι οποίοι έχουν φροντίσει τα τελευταία χρόνια να κρατάνε το ενδιαφέρων των φιλάθλων αλλά και των αθλητών  με την διοργάνωση αγώνων Beach Soccer.

Έτσι και φέτος η καρδιά των φίλων της μπάλα θα χτυπάει στο γήπεδο Beach Soccer το οποίο βρίσκεται στην Κάπαρι Ερμιόνης για τέταρτη συνεχή χρονιά .

Σημαντικό ότι και φέτος οι διοργανωτές του Τουρνουά στηρίζουν για μία ακόμα φορά το Ειδικό Σχολείο Ερμιονίδας.

Το πρώτο τουρνουά για ενήλικες  θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Ιουλίου με την νικήτρια ομάδα να απολαμβάνει μία μονοήμερη κρουαζιέρα από τον  χορηγό της διοργάνωσης την εταιρία BLUE VIBES.

Το δεύτερο τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Ιουλίου με αγώνες για παιδιά έως 16 ετών . Και εδώ η νικήτρια ομάδα θα απολαύσει μία μονοήμερη εκδρομή στις Σπέτσες Χορηγός της εκδρομής είναι το Cafe Aldebaran All day café-bar στις Σπέτσες.

Όσοι ακόμα δεν έχετε δηλώσει συμμετοχή και επιθυμείτε να συμμετέχετε καλέστε στο 6945105830 και στο 6985705826 .

Η συμμετοχή είναι 70 ευρώ (ομάδα 6-7 ατόμων).