«Μπροστά για όλους»: Ένα όνομα, μία υπόσχεση!

56

Μπροστά για όλους». Αυτό είναι το όνομα του συνδυασμού του νυν και εκ νέου υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, το οποίο παρουσιάστηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην Πάτρα.

Η εκδήλωση, που παράλληλα ήταν και η εναρκτήρια ενόψει των Περιφερειακών Εκλογών του Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε στον κατάμεστο χώρο της μαρίνας της Πάτρας, με «μέτωπο» προς τον Πατραϊκό Κόλπο και το Ιόνιο, αλλά και φόντο τον Κορινθιακό Κόλπο, δηλαδή τους ορίζοντες που εμπερικλείουν τη Δυτική Ελλάδα στο σύνολό της.

«Το νέο όνομα του συνδυασμού μας σηματοδοτεί τη θέλησή μας να συνεχιστεί η πορεία που ξεκίνησε το 2019. Ταυτόχρονα, είναι και η νέα υπόσχεση που δίνουμε στους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας. Πάμε μπροστά για όλους! Και με όλους!» υπογράμμισε ο κ. Φαρμάκης κατά την παρουσίαση του ονόματος και του λογοτύπου του συνδυασμού.

ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ Ο Νεκτάριος Φαρμάκης, ξεκίνησε την ομιλία του, αναφερόμενος στις τρεις λέξεις, που όπως τόνισε, αποτελούν τα θεμέλια της προσωπικής του διαδρομής στα κοινά. «Εμπιστοσύνη, αγάπη, συγγνώμη».

Με πληροφορίες από την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ