Καλημέρα κ. Δήμαρχε (17 Ιουλίου)

510

Καλημέρα Δήμαρχε της καρδιάς μου!

Πέρασα ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο εξ αιτίας σου. Είχα βρει μια δροσερή μεριά με δωρεάν ντουζιέρα εκεί ψηλά στο χωριό σου, στο Αραχναίο και απ’ ότι έμαθα χάθηκε εξ αιτίας σου.

Ήταν ανάγκη βρε Δήμαρχε να δώσεις κατεπείγουσα εντολή να διορθωθεί η κομμένη σωλήνα ύδρευσης στην “Κιάφα”. Τόσο πολύ πια μέτρησε η αποκάλυψη του Ακρομόλιου; Σιγά την ιστοσελίδα. Εκτός από τη δική μου στήλη, που γίνεται viral, είναι ζήτημα αν διαβάζουν το akromolio.gr δύο τρεις χιλιάδες Ναυπλιώτες και από αυτούς οι μισοί είναι δικοί Σου.

Δήμαρχέ μου δεν πρέπει να αντιδράς φοβικά. Το παιχνίδι θέλει ψυχραιμία. Έτσι και αλλιώς τη χάνουμε τη δημαρχία. Κοίτα λοιπόν να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες να μη βρεθείς εκτεθειμένος, φρόντισε λίγο και για δυο ανθρώπους σου που θα βρεθούν ξεκρέμαστοι και άσε το Γιώργο και τη Μαρία να κάνουν αυτά που ξέρουν. Το πολύ πολύ να βγούνε Σύμβουλοι και μετά να τσακωθούν ποιος θα γίνει επικεφαλής όταν Εσύ παραιτηθείς.

Δημαρχούκο μου χαλάρωσε! Θα κυλήσει ο καιρός, θα γίνουν οι πρώτες εκλογές, θα φάμε την ψυχρολουσία, θα γίνουν και οι δεύτερες, θα μας κοινοποιηθεί το εξωστήριο και την Πρωτοχρονιά –επιτέλους- θα είμαστε ελεύθεροι και χωρίς υποχρεώσεις. Θα μπορούμε να χαρούμε όσα αποκομίσαμε από τα 12 χρόνια ανεξέλεγκτης εξουσίας. Εμπειρίες …Γνωριμίες …Γνώσεις …

Όσο για τους καταλογισμούς που σε απειλούν οι αντίπαλοι, μη φοβάσαι μπορείς να ζητήσεις να μοιραστούν εξ ίσου σε όλους τους συμβούλους σου, όσους δηλαδή υπέγραφαν άκριτα αυτά που τους ζητούσες.

Τ.Ι. Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο, απερχόμενος, Δήμαρχος