Η αντιπολίτευση έβαλε στα σχοινιά τη Δημοτική Αρχή

750

Ένα μέγιστο θέμα, που εμφάνισε από το «πουθενά» στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Αργυρόπουλος και αφορά μια (τελείως αμφιλεγόμενη) οφειλή της τάξεως των 800.000 ευρώ, καθώς και ένα διαφαινόμενο μελλοντικό ΜΟΝΙΜΟ ΧΑΡΑΤΣΙ για τους δημότες, είναι το κυρίαρχο ζήτημα αυτή την εποχή στο Δήμο Πύργου.

Ένα θέμα που αποκάλυψε η ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ πριν από μερικές ημέρες (δείτε εδώ ) και αφορά τη «σχέση» ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ και ΓΟΕΒ-ΤΟΕΒ καθώς και ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ μεθοδεύσεις.

Το θέμα αυτό το έθεσε χθες 14-7-2023, με επιστολή-καταπέλτη, ο προηγούμενος Πρόεδρος του Δ.Σ Νώντας Κυριαζής στο σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων. Αυτό είχε ως αφορμή την άμεση αναδίπλωση της Δημοτικής Αρχής και της απόσυρσης του θέματος για συζήτηση σε ειδική συνεδρίαση (λόγια του Δημάρχου Τάκη Αντωνακόπουλου). Τελικά το Δ.Σ αναβλήθηκε για δεύτερη φορά λόγω έλλειψης απαρτίας. Η έλλειψη απαρτίας οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στο τρόπο και το χρόνο που ήρθε αυτό το θέμα.

Μετά την επιστολή του του κ.Κυριαζή και τις προειδοποιήσεις από τον ίδιο και την ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ για τυχών μελλοντικές συνέπειες στους Συμβούλους, κανείς πλέον δεν μπορεί να πει «δεν γνώριζα».

Διαβάστε εδώ όλη την επιστολή του Νώντα Κυριαζή.