Ανοχή και υπόθαλψη παρανομιών στη διαχείριση της Ψιλής Άμμου και της Καραθώνας

188
ΤΟΛΟ: Ψιλή Άμμος. Ποιος εκμεταλλεύεται τις σταθερές ομπρέλες και ξαπλώστρες;

Η διαχείριση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν εξ αιτίας των χειρισμών της απερχόμενης δημοτικής αρχής και προσωπικά του Δημ. Κωστούρου, προκάλεσε την αντίδραση των άλλων δημοτικών παρατάξεων.

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ (υπ. Δήμαρχος Κώστας Μάκαρης) με ανακοίνωσή της κατηγορεί την δημοτική αρχή για ολιγωρία λόγω της οποίας προκλήθηκε επιβάρυνση άνω των 200.000 ευρώ και την απώλεια της Γαλάζιας Σημαίας στην κατ’ εξοχήν τουριστική παραλία της Πλάκας. Επισημαίνει την εμφάνιση και ανοχή φαινομένων αθέμιτου ανταγωνισμού εις βάρος ντόπιων επιχειρηματιών και αφήνει να υπονοηθεί ότι υποκρύπτονται και άλλα τινά.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

Φαινόμενα αθέμιτου ανταγωνισμού και παρανομίες

στη διαχείριση της Καραθώνας και της Ψιλής Άμμου

Κώστας Μάκαρης. Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων

«Αποστολή και ευθύνη του Δήμου Ναυπλιέων είναι η φροντίδα για την ποιότητα ζωής των Δημοτών του και η υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου. Πάντοτε βέβαια εντός του ισχύοντος νομικού πλαισίου.

Η ολιγωρία που επέδειξε η δημοτική αρχή στην φροντίδα χρήσης των παραλιών μας είναι χαρακτηριστική. Δεν έκανε καμία νομική ή πολιτική προσπάθεια υπεράσπισης του δικαιώματος αξιοποίησης της Ψιλής Άμμου στο Τολό και της Καραθώνας στο Ναύπλιον. Ακόμα και στην Πλάκα, κατάφερε να χαθεί η πιστοποίηση για καθαρές και ασφαλείς παραλίες που είχαμε.

Η αγωνιώδης προσπάθειά του απερχόμενου δημάρχου να καλύψει τα προβλήματα που ο ίδιος προκάλεσε, θα επιφέρουν ένα πρόσθετο κόστος περίπου 200.000 ευρώ στο ήδη καθημαγμένο Ταμείο του Δήμου.

Η δημοτική αρχή,  πέραν των προβλημάτων που προκάλεσε στα συμφέροντα του Δήμου προκάλεσε αναστάτωση και στη ζωή των Δημοτών. Με τη στάση της και εξέθρεψε φαινόμενα και πράξεις αθέμιτου ανταγωνισμού και παρανομίες, στη διαχείριση των παραλιών μας.

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ τα επισημαίνει και τα καταγράφει γιατί ο κόσμος έχει το δικαίωμα να γνωρίζει και κρίνει».