Ο Χάρης Μιχαλακόπουλος υποψήφιος του Εθνικού Μετώπου στην Ηλεία!

771

«Το πρώτο σου χρέος, εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το δεύτερο, να φωτίσεις την ορμή τους και να συνεχίσεις το έργο τους. Το τρίτο σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει»

Στρατευμένος πάντα στην κοσμοθεωρία του Ελληνισμού, μετά από δεκαετίες αγώνων στον ίδιο ιδεολογικό χώρο (Εθνικά και Αυτοδιοικητικά), είμαι πλέον απόλυτα πεπεισμένος ότι: «Ό,τι δεν συνέβη ποτέ, είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά».

Η Ελλάς και το Έθνος μας χρειάζονται μια ασπίδα ενάντια στην Ισλαμοποίηση, την αντικατάσταση πληθυσμού διαμέσου του εποικισμού και της μεθοδευμένης υπογεννητικότητας των Ελληνίδων. Χρειάζονται ασπίδες ενάντια στον εξωτερικό και (κυρίως) εσωτερικό εχθρό που αποξηλώνει την Ελληνική Παιδεία τα ήθη και τις παραδόσεις του λαού μας. Η Ελλάς χρειάζεται όμως κυρίως Έλληνες να κρατήσουν ψηλά τις ασπίδες και ψηλά τις σημαίες μέχρι τη λήξη αυτού του άτυπου, αλλά τόσο φανερού, πολέμου που δέχεται η Πατρίδα μας.

Μην καταδέχεσαι λοιπόν να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!

Η συστράτευση όλων σε ένα πολιτικό σχήμα με καθαρή Εθνικιστική φωνή, είναι Εθνική μας υποχρέωση. Το χτίσιμο νέων γενιών με Ελληνική Παιδεία είναι επίσης υποχρέωσή μας, σε προγόνους και απογόνους. Ο δικός μου/μας αγώνας θα γίνει μέσα από το Εθνικό Μέτωπο, με την ελπίδα ότι επιτέλους θα ακολουθήσουμε ως λαός τα χνάρια των Ευρωπαϊκών χωρών, εκεί που τα Εθνικιστικά Κινήματα είναι πλέον στη κορυφή των εξελίξεων και κυβερνούν. Ο αγώνας γίνεται ενάντια στο «κόμμα των πολιτικών κομμάτων».

«Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν ή θα το παρακολουθούν έντρομοι. Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας»

«Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος, και εγώ είμαι Εθνικιστής»  (ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ)

Έλληνες ψηλά τις σημαίες…

ΠΗΓΗ: ΕΔΩ