Ο Μάκαρης κρατάει το λόγο του. Οι δύο τυχεροί πάνε Maranello

125

«Εξ όνυχος τον Λέοντα» λέει ο Λαός μας. Δηλαδή, από τα μικρά μπορείς να κρίνεις και τα μεγάλα. Γι’ αυτό και δεν έχουν πια σε υπόληψη την πλειοψηφία των πολιτικών και αυτοδιοικητικών πρωταγωνιστών. Γιατί είναι άνθρωποι που, οι περισσότεροι, δεν έχουν λόγο.

Φωτεινή εξαίρεση ο Κώστας Μάκαρης που ως επιχειρηματίας ακολουθούσε το ρητό «Ο λόγος μου είναι συμβόλαιο» και παρά το γεγονός ότι μεταπηδά στον αυτοδιοικητικό χώρο, διεκδικώντας την ευθύνη της διοίκησης του Δήμου Ναυπλιέων, εξακολουθεί «να έχει λόγο».

Τελευταίο παράδειγμα, η παράδοση των εισιτηρίων για το ταξίδι στο Maranello της Ιταλίας από τον ίδιο, στους τυχερούς δικαιούχους της λαχειοφόρου από την πρωτοχρονιάτικη πίτας του Νέου Σχολείου.

Για όσους ξεχνούν,  στις 28 Ιανουαρίου ο Κωνσταντίνος Μάκαρης προσέφερε όλα τα έξοδα για ένα αεροπορικό ταξίδι στο Μιλάνο της Ιταλίας, για δύο άτομα, με διαμονή σε ξενοδοχείο 5* και ταυτόχρονη επίσκεψη στο μουσείο της Ferrari, ως αντίκρισμα της λαχειοφόρου από την πρωτοχρονιάτικη πίτας του Νέου Σχολείου.

Ο Κώστας Μάκαρης, παραδίδοντας τα εισιτήρια στους τυχερούς, τους ευχήθηκε καλό ταξίδι και ευχάριστη διαμονή.