Καλημέρα κ. Δήμαρχε (9 Ιουνίου)

574

Καλημέρα κ. Δήμαρχε
Σήμερα σου έχω ένα δωράκι. Το Σαββατοκύριακο δε θα σου στέλνω τη καλημέρα μου. Σκέφτηκα πως όταν θα τρέχεις στις εκκλησίες, στις εκδηλώσεις στις υποδοχές ή όταν μιλάς με τα νέα παιδιά που τα ψήνεις να είναι υποψήφιοί σου δεν θα πρέπει να είσαι μουτρωμένος.
Όμως σήμερα είναι Παρασκευή και άρα μπορώ να σου πω μια καλημέρα.
Καλημέρα λοιπόν αλλά, τα έκανες μούσκεμα. Τι ήταν αυτό που έγραψες ότι τα αγριόχορτα ήταν στο διπλανό οικόπεδο και όχι σ’ αυτό του Ειδικού Νηπιαγωγείου, στην Ασίνη. Δεν σου είχε πει ο Σταύρος ότι είχαν ήδη δημοσιευτεί φωτογραφίες; Πως του επιτρέπεις να παίζει με την αξιοπιστία σου. Θα μου πεις «για τη χαμένη μου λες τώρα;».
Τέλος πάντων, δικό σου πρόβλημα οι συνεργάτες που έχεις!
Όμως ρε Δημαρχάρα, ξέχασες ότι είναι δική σου ευθύνη ΚΑΙ η καθαριότητα στα οικόπεδα που δεν ξεχορταριάζουν οι ιδιώτες; Ότι πρέπει να στέλνεις ειδοποίηση και μετά τα συνεργεία της καθαριότητας και να χρεώνεις τα έξοδα;
Τα ξέχασες Δημαρχάρα μου; Ή μήπως είσαι υπεύθυνος καθαριότητας μόνο για το θεαθήναι και το ρουσφετεύειν;
Και σ’ αυτά που λέει η διευθύντρια για χρόνια αδιαφορία; Δεν θα απαντήσεις …ξεχασιάρη;
Δεν πειράζει όμως Δημαρχάρα. Σημασία έχει ότι, μόλις έκανε το δημοσίευμα ο Σταθογιαννόπουλος και τρομοκρατήθηκε η Μαρία, ξαναβρήκες να ανακλαστικά σου και σε δύο μέρες μέσα τα είχες κάνει όλα τζάμι. ΑΨΟΓΟΣ!
Τη Δευτέρα πάλι Δήμαρχε της καρδιάς μου.

Τ.Ι. Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο Δήμαρχος!