Καλημέρα κ. Δήμαρχε (28 Ιουνίου)

377

Καλημέρα Δήμαρχε της καρδιάς μου!

Με σφιγμένα δόντια σου λέω την Καλημέρα σήμερα. Ήταν πράγματα αυτά που μου είπες χτες στο τηλέφωνο; Τόλμησες να κατηγορήσεις εμένα; Έναν από τους λίγους πιστούς που Σου έχουν απομείνει; Είναι δυνατόν να μου λες ότι μαρτυράω στον κόσμο όλα όσα μου εμπιστεύεσαι;

Και όλα αυτά γιατί; Γιατί ο Γαβρήλος πήγε με τον Ορφανό και ο Νικολάου με το Μάκαρη; Δηλαδή, όταν θα πάει και η Πανοβράκου στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και μάλιστα θα βγει και Σύμβουλος, τι θα κάνεις θα με σκοτώσεις ή θα μου κόψεις το επίδομα;

Εγώ Δήμαρχε, αν και τα ήξερα, δε μαρτύρησα τίποτα. Άλλος τα είπε στο Λυκίδη και αυτός τα έγραψε στο Akromolio.gr απ’ όπου τα πήραν και τα έκαναν βούκινο κάποια ΜΜΕ. Μάλιστα ένα από αυτά σου παριστάνει το φίλο αλλά παίρνει και το χαρτζηλίκι του από τον….

Δήμαρχέ μου εγώ δεν είμαι μαρτυριάρης. Δεν αποκάλυψα σε κανένα όσα μου είχες εκμυστηρευτεί για αυτούς τους υποψήφιους. Σου το έχω ξαναγράψει, κοίτα δίπλα σου και κλείσε τις διαρροές, αλλά ΕΣΥ δεν το κάνεις.

Δημαρχούκο μου, δεν έχω τη διάθεση να συνεχίσω την κουβέντα. Εσύ, από τη μεριά σου, δεν ξέρεις να λες «συγνώμη έκανα λάθος και θα επανορθώσω» και έτσι φτάνουμε τι σχέση μας σε αδιέξοδο.

Παρ’ όλα αυτά, Δήμαρχε της καρδιάς μου, αν και με στεναχώρησες πολύ σου παραμένω πιστός και θα συνεχίσω να σου λέω τις καλημέρες μου. Μόνο σε παρακαλώ, όταν ο Γιάννης δηλώσει ότι ανεξαρτητοποιείται μη με πάρεις τηλέφωνο και με κατηγορείς πάλι. Καλύτερα να αναζητήσεις τη γυναίκα. Τι γυναίκα αράχνη που έγινε αιτία να σου γυρνάνε την πλάτη παλιοί σου σύντροφοι.

Τ.Ι.Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο, αχάριστος, Δήμαρχος!