Καλημέρα κ. Δήμαρχε (27 Ιουνίου)

388

Καλημέρα Δήμαρχε της καρδιάς μου!

Σήμερα σου λέω την καλημέρα μου πρωί πρωί για να πατσίσω την χθεσινή καλημέρα που στην άργησα και με πήρες να μου παραπονεθείς.

Καλημέρα λοιπόν και … εκλογικά.

Βρε Δήμαρχέ μου, πως επιτρέπεις να δημοσιεύουν εκλογικές αναλύσεις σε φιλικά σου site, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ γράφουν ότι η Νέα Δημοκρατία πάτωσε στο δήμο Σου. Και ακόμα χειρότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε μετάλλιο ύψους; Τι θα πει τώρα ο Μεγάλος για σένα και τις προσδοκίες που του είχες καλλιεργήσει;

Βέβαια εγώ στα έλεγα ότι δεν αρκούσαν οι χειραψίες και οι υποκλίσεις. Χρειαζόταν και μια στάλα κινητοποίηση αλλά εσύ δε με άκουγες. Ούτε έβλεπες το Μάκαρη τι ωραία που χειριζόταν το θέμα κινητοποιώντας τους Νεοδημοκράτες της παράταξής του χωρίς να θέτει θέμα παραταξιακής γραμμής.

Τώρα, τι θα πεις αν σε ρωτήσει γιατί στο Ναύπλιο είχε την πιο χαμηλή επίδοση ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είχε την πιο ψηλή; Τι θα του πεις δημαρχούκο μου; Ότι δεν έκαναν καλά τη δουλιά τους ο Πρόεδρος Λυσίκατος, ο Βουλευτής Ανδριανός και οι υποψήφιοι Μπούνος και Δωροβίνης; Και ότι του Γαβρήλου του βγήκε ο πάτος στο τρέξιμο και τον πονάει το αυτί του από τα τηλέφωνα;

Την πατήσαμε Δήμαρχέ μου και τώρα θα το πληρώσουμε. Τώρα η…, ξέρεις Εσύ, θα σου πει ΟΧΙ για την υποψηφιότητα που της πρότεινες. Και ότι ο διοικητής του νοσοκομείου θα πάψει να νοιάζεται να σου βρίσκει γιατρίνες για υποψήφιες. Και ότι ο … θα αποχωρήσει σύντομα από το συνδυασμό μας.

Τα έκανες μούσκεμα Δημαρχάρα μου. Δε με άκουσες που σου είπα ότι «δε χωράνε δύο καρπούζια σε μια μασχάλη» ούτε πως «μια του ψεύτη, δυό του ψεύτη, τρεις και η κακή του μέρα». Αυτό το τελευταίο το λένε κάπως αλλιώς αλλά άσε…

Δήμαρχε της καρδιάς μου, επειδή μπορεί να μη διάβασες τι έγραφε το φιλικό σου site, ενώ εμένα με διαβάζεις, στο ξαναγράφω και έτσι, κάτι θα βρεις να κάνεις για να διορθώσεις τα πράγματα. Ας πούμε μια επιστολή με συγχαρητήρια… εκτός και αν αληθεύει ότι την έστειλες κιόλας.

Διάβασε λοιπόν τι γράφει:

«Στην εκλογική Περιφέρεια της Αργολίδας, η ΝΔ έλαβε το υψηλότερο ποσοστό στο Δήμο Επιδαύρου με 48,95 % και σημείωσε το χαμηλότερο ποσοστό στο Δήμο Ναυπλιέων με 42,30 %.

Στον αντίποδα ο ΣΥΡΙΖΑ, πήρε το μεγαλύτερο ποσοστό στο Δήμο Ναυπλιέων με 16,33% και το μικρότερο στο Δήμο Επιδαύρου με 12,20 %».

Ντροπιαστήκαμε βρε Δήμαρχε. Μας έβαλε τα γυαλιά ο Δήμαρχος της Επιδαύρου. Και τι παραπάνω έχει από εμάς; Πασόκος δεν είναι και αυτός; Γιατί λοιπόν εμείς τα κάναμε σαν τα μούτρα μας;

Τέλος πάντων. Ας μη σου μαυρίζω άλλο την ψυχή. Και αύριο μέρα είναι.

Τ.Ι.Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο, αποτυχημένος, Δήμαρχος!