Καλημέρα κ. Δήμαρχε (26 Ιουνίου)

306

Καλημέρα Δήμαρχε της καρδιάς μου

Δεν ήταν ανάγκη να με πάρεις τηλέφωνο και να με ρωτάς αν θα σου πω την καλημέρα της Δευτέρας «γιατί μέχρι τις 15.00 δεν είχε αναρτηθεί στο akromolio.gr».

Εγώ Δήμαρχέ μου σου έδωσα μια υπόσχεση ότι θα γράφω καθημερινά πλην Σαββατοκύριακου και την τηρώ. Δεν είμαι σαν και σένα που υπόσχεσαι και δεν κρατάς το λόγο σου, όπως μου λένε αξιόπιστοι τέως συνεργάτες σου. Απλά, είχα πάει να ψηφίσω και μέχρι να γυρίσω στο Ναύπλιο πέρασε η ώρα.

Λοιπόν, άκου Δήμαρχέ μου μια ιδέα. Είναι ευκαιρία να μάθεις τις διαθέσεις καθενός από το Λαό Σου για σένα, τώρα που το εκλογικό κλίμα δεν έχει χαθεί. Να κάνεις μια έρευνα με κάλπες και συγκεκριμένα ερωτήματα όπως:

– Γράψτε ένα ψέμα που σας είπα!

– Γράψτε μια υπόσχεση που σας έδωσα και δεν την τήρησα.

– Γράψτε το όνομα ενός ανθρώπου που με κατηγορεί.

Να δεις που θα την πατήσουν πολλοί και για να βγάλουν από μέσα τους το άχτι που σου έχουν, θα γράψουν και το όνομα ενός κατήγορού σου και το ψέμα και την υπόσχεση. Έτσι θα φτιάξεις λίστες των αντιπάλων σου και μετά …ξέρεις εσύ. Θα κάνεις μια αναδιανομή του προγράμματος αναθέσεων θα δώσεις και μπόλικες υποσχέσεις για τα παιδιά ή τα αδέλφια των παραπονούμενων και άσε τους αντιπάλους σου να μιλάνε για αδιαφάνεια και κακή χρήση του δημοτικού χρήματος.

Κάνε και κάτι για το Μάνο Περράκη γιατί έχω πληροφορίες πως κάποιος ετοιμάζει να βγάλει βιβλίο που θα περιλάβει τις εκατοντάδες τεκμηριωμένες αποκαλύψεις που έχει κρεμάσει στον τοίχο του και θα το μοιράζει δωρεάν στους γονείς έξω από τα σχολεία. Δεν σου αποκαλύπτω τον τίτλο αλλά θα σου πω ότι αυτό δεν το ξέρει ούτε ο Περράκης. Προλαβαίνεις ίσως να το εμποδίσεις.

Διαφορετικά κάνε αυτό που ξέρεις καλύτερα απ’ όλους. Βγες και κατηγόρησε τον άγνωστο εκδότη και το συγγραφέα των αποκαλύψεων για εμπάθεια που δεν αξίζει να τους απαντήσεις.

Δημαρχούκο μου καλό σου απόγευμα. Και μη στεναχωρεθείς αν διαβάσεις ότι ο Βορίδης θα γίνει Γεραπετρίτης στη θέση του Γεραπετρίτη, δίπλα στο Μητσοτάκη. Θα βρεις εσύ την άκρη. Στο τέλος τέλος την τον έχεις το Γιάννη και την …

Καλό απόγευμα Δήμαρχε της καρδιάς μου και σου υπόσχομαι ότι αύριο θα με διαβάσεις νωρίς και με μεγάλο ενδιαφέρον (εσύ και οι φανατικοί Σου φίλοι).

Τ.Ι.Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο, παραβάτης, Δήμαρχος