Καλημέρα κ. Δήμαρχε (20 Ιουνίου)

    325

    Δήμαρχε της καρδιάς μου την πατήσαμε.

    Την ώρα που εμείς γράφαμε πως πρέπει να σοβαρευτείς και να μην γεμίζεις το πρωινό σου με απαράδεκτες τροχαίες παραβάσεις και επικίνδυνη για τη ζωή των συμπολιτών μας οδήγηση, η κοινωνία βοούσε για τα καμώματα υποψήφιου της παράταξης Ορφανού.

    Τα Αθηναϊκά και όχι μόνο site χάλαγαν τον κόσμο με το «πουτανάκι», ο Ορφανός καθυστερούσε και προσπαθούσε να ξεπεράσει το πρόβλημα και εσύ, Δήμαρχέ μου, έψαχνες να βρεις που να στείλεις τη φωτογραφία ενός υποψήφιου του Μάκαρη που, πριν ακόμα ξεκινήσει το μηχανάκι του, δεν είχε φορέσει το κράνος του.

    Δήμαρχέ μου δεν ξέρω πως τα πας με τη ζέστη αλλά …θα πρέπει να προσέξεις.

    Άλλο είναι να είσαι Δήμαρχος που πρέπει να δίνει το παράδειγμα και να μην κάνει επικίνδυνους ελιγμούς, παραβίασης διπλής γραμμής και μεγάλη διαδρομή στο αντίθετο ρεύμα, και άλλο να φωτογραφίζεις και να αρχειοθετείς ένα υποψήφιο σύμβουλο, όχι εν κινήσει αλλά, την ώρα που καβαλάει το μηχανάκι του για να ξεκινήσει.

    Δήμαρχέ μου κάτι πρέπει να κάνουμε.

    Άνθρωπος είμαι και εγώ, μέχρι πότε θα αντέχω να κρύβω αυτά που μου στέλνουν; Με πιέζουν και μου λένε ότι με λαδώνεις για να μη γράφω, όπως ακούγεται για τον ….

    Δήμαρχε της καρδιάς μου, για το καλό μας, πρέπει να γίνεις και πάλι «τύπος και υπογραμμός» όπως παλαιότερα. Εκτός και αν δεν ήσουνα ποτέ και εγώ ήμουν τυφλωμένος.

    Σε αφήνω Δημαρχούκο μου γιατί σκέφτομαι να πάω για μπάνιο στην Καραθώνα. Να προλάβω πριν γίνει η δημοπρασία που προκηρύχτηκε και την πάρει κανένας λεφτάς και μείνουμε χωρίς παραλία για τα μπάνια του λαού.

    Τ.Ι. Μώρος

    Υ.Γ. Ένας είναι ο παραβάτης Δήμαρχος