Καλημέρα κ. Δήμαρχε (13 Ιουνίου)

283

Καλημέρα Δήμαρχε της καρδιάς μου!

Πες μου σε παρακαλώ, πως τους επιτρέπεις να βγάζουν τέτοιες αποκαλύψεις για σένα και τα καμώματά σου; Τόσο ανεκτικός είσαι ή φοβάσαι μήπως βγάλουν και χειρότερα;

Πάρε, επιτέλους, την απόφαση και κήρυξε αντίσταση. Έτσι και αλλιώς «δεν υπάρχει σωτηρία»(Πρόσεξε, σωτηρία με το σ πεζό και όχι κεφαλαίο). Βγες στις τηλεοράσεις ΣΟΥ και μίλα. Πες στο λαό ΣΟΥ, των επιδοτούμενων διοικήσεων και των προτιμούμενων εργολάβων και προμηθευτών, την αλήθεια.  Πες τους ότι «Αυτοί που έρχονται δεν είναι σαν και μένα. Μιλάνε για Διαφάνεια και χρηστή διοίκηση. Αλίμονό μας αν τους ψηφίσει ο κόσμος. Θα γίνει η πόλη μας σαν το Άργος του Καμπόσου. Ξαφνικά θα βρεθούν λεφτά και θα γίνουν ένα σωρό έργα χρήσιμα και αναγκαία για τον κόσμο και όχι για εμάς και για εσάς. Δε θα έχουμε που να κρυφτούμε. Θα μας πάρουν με τις λεμονόκουπες όλους μαζί γιατί… ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!».

Δήμαρχέ μου κάνε κάτι. Μην πετάς λευκή πετσέτα σαν τον Ορφανό. Ξεκίνα να ενημερώνεις τον κόσμο. Αποκήρυξε αυτούς που πήραν τους κομμένους κορμούς των αιωνόβιων Ευκαλύπτων (χωρίς μια ριμάδα απόφαση του δημοτικού ΣΟΥ συμβουλίου). Πες στον κόσμο που ψηφίζει ότι «Εγώ δε φταίω τίποτα. Οι σύμβουλοι ψηφίζουν. Εγώ είμαι υποχρεωμένος να κάνω ότι μου λένε οι αποφάσεις τους. Και μάλιστα όχι εγώ αλλά οι υπηρεσίες ΜΟΥ».

Πέστα Δημαρχάρα μου! Πέστα, αλλιώς μας βλέπω να κερδίζουν το δικαστήριο της έξωσης τον Οκτώβριο και να μας πετάνε στο δρόμο την 1η Ιανουαρίου του 2024.

Τ.Ι. Μώρος

Υ.Γ. Μην ξεχνιόμαστε… Ένας είναι ο Δήμαρχος!