Το 3Χ3 STREET BASKETBALL ξεκινά από την Μεγαλόπολη και φτάνει ως το Βελιγράδι

83

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η προώθηση και διάδοση του 3Χ3 στην Ελλάδα

Στις 16 – 17 – 18 Ιουνίου 2023 στην Κεντρική Πλατεία Μεγαλόπολης θα πραγματοποιηθεί το 3X3 ΔΕΗ Street Basketball, που διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, συνδιοργανωτή το Δήμο Μεγαλόπολης, με μεγάλο χορηγό την Δ.Ε.Η. και με την υποστήριξη της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

Η συμμετοχή όλων είναι δωρεάν, ενώ σκοπός της διοργάνωσης είναι η προώθηση και διάδοση του 3Χ3 στην Ελλάδα, η προσέλκυση νέων αθλητών, η ανάδειξη ταλέντων και η δημιουργία δυνατών Εθνικών Ομάδων.

Δηλώστε συμμετοχή μικροί – μεγάλοι.

Πληροφορίες

H σειρά τουρνουά 3×3 ΔΕΗ Street Basketball Series περιλαμβάνει πέντε επιμέρους σταθμούς, δίνονται πρόκριση για την νικήτρια ομάδα στο Belgrade FIBA 3×3 Challenger.

Όλα τα τουρνουά 3×3 ΔΕΗ Street Basketball περιλαμβάνουν κατ’ ελάχιστο τις παρακάτω κατηγορίες, αλλά και άλλες μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες μαζικής συμμετοχής, όπως και ανοικτές κατηγορίες μη-αγωνιστικού χαρακτήρα όπως «Families».

MEN +18

WOMEN +18

MEN U18

WOMEN U18

H νικήτρια ομάδα από κάθε 3×3 ΔΕΗ Street Basketball Series θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στο 3×3 Master Series Finals (18-20 Αυγούστου, Αθήνα) μέσω του 3×3 Master Series Finals – Qualification Round.

3×3 ΔΕΗ Street Basketball Series (Lite Quest) – Road to Belgrade FIBA 3×3 Challenger 2023

Η ομάδα με την μεγαλύτερη συγκομιδή πόντων από τα 5 τουρνουά 3×3 ΔΕΗ Street Basketball Series προκρίνεται απευθείας στο Belgrade FIBA 3×3 Challenger που θα διεξαχθεί 11-12 Αυγούστου στο Βελιγράδι.

Γενικές οδηγίες συμμετοχής

Κάθε ομάδα μπορεί να αποτελείται από μέχρι και 6 αθλητές, οι οποίοι μπορούν να εναλλάσσονται μεταξύ τους ανά τουρνουά. Κάθε αθλητής μπορεί να συμμετέχει μόνο σε μία ομάδα.