Προσθήκη εμπειρίας και άθροιση αποτελεσματικότητας. Ο Κων. Νικολάου μαζί με τον Κωνσταντίνο Μάκαρη

178
Νικολάου με Μάκαρη

Όλο και περισσότερα “βαριά χαρτιά”, από πλευράς ψήφων και εμπειριών, προστίθενται στην πολύ μεγάλη λίστα υποψηφίων που έχουν ήδη ανακοινωθεί από την Δημοτική Παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του Κωνσταντίνου Μάκαρη.

Με σημερινή του ανακοίνωση ο Κώστας Νικολάου, επιτυχημένος Δήμαρχος Ν. Τίρυνθας επί 12 χρόνια, γνωστοποιεί την απόφασή του να συνταχθεί μαζί με τον υπ. Δήμαρχο προκειμένου να ενισχυθεί η πορεία προς τη νίκη στις εκλογές και βεβαίως η συλλογική εμπειρία διοίκησης της παράταξης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

«  Όπως γνωρίζετε διετέλεσα επί δώδεκα χρόνια Δήμαρχος                   Ν. Τίρυνθας, της Αρχαιοελληνικής Πρωτεύουσας της Ιστορικής μας περιοχής, που μετά συνενώθηκε στο Δήμο Ναυπλιέων.

  Για το έργο που άφησε η Δημοτική Αρχή αρμόδιοι να μιλήσουν είναι οι αγαπημένοι μου συμπολίτες. Ως γνωστόν μετά την συνένωση στον ευρύτερο Δήμο Ναυπλίου εξελέγην Δημοτικός Σύμβουλος με τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Αναγνωσταρά.

  Ως εκ τούτου οι αγαπημένοι μου Συμπολίτες θα μου αναγνωρίσουν το δικαίωμα να γνωρίζω καλά από μέσα, τα διαχρονικά πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής. Με την εμπειρία μου αυτή θα μου επιτρέψετε να σας πω με ειλικρίνεια ότι  η Δημοτική Αρχή του κ. Κωστούρου δεν ήταν εις το ύψος των περιστάσεων, των δυνατοτήτων και των ευκαιριών που παρουσιάστηκαν για την παραπέρα πολύπλευρη ανάπτυξη της περιοχής μας. Με την Αυτοδιοικητική μου εμπειρία την κρίνω άπνοη, γραφειοκρατική, διαχειριστική που δεν ανέλαβε τις μεγάλες Αναπτυξιακές, πολιτιστικές, διοικητικές κ.λ.π. πρωτοβουλίες σύμφωνα με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου μας. Κατέληξα λοιπόν στο συμπέρασμα ότι ο Δήμος μας χρειάζεται μια καινούργια αρχή. Μελέτησα τα προγράμματα των υποψηφίων Δημάρχων, συνέκρινα τα πρόσωπα που μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους στους συνδυασμούς και αντιπαρέβαλα μεταξύ τους τους υποψηφίους που δήλωσαν συμμετοχή σε κάθε συνδυασμό.

    Παράλληλα είδα με προσοχή τι είχε επιτύχει ο καθένας από τους υποψηφίους Δημάρχους στον επαγγελματικό και κοινωνικό του βίο. Διαπίστωσα ότι ο κ. Κων/νος Μάκαρης έχει καταρτίσει μέχρι σήμερα τον πληρέστερο συνδυασμό, έχει προσελκύσει πολλούς άφθαρτους και δημιουργικούς ανθρώπους της περιοχής μας και πλην του επιτυχημένου επαγγελματικού του βίου έχει αναλάβει από την θέση του απλού δραστήριου πολίτη πολλές οικονομικές, κοινωνικές και πολιτιστικές πρωτοβουλίες που έχουν αποδώσει καρπούς για το κοινωνικό σύνολο.

  Έτσι αποφάσισα να προσθέσω και τις δικές μου εμπειρίες από την Αυτοδιοίκηση με τις δικές του προσδοκίες και τα οράματα.

  Δηλώνω ότι θα συμμετέχω στον συνδυασμό του και θα αγωνισθώ με όλες μου τις δυνάμεις να ξεφύγει ο αγαπημένος μας Δήμος από την γραφειοκρατική και χωρίς όραμα διοίκηση για να μπει και πάλι στο δρόμο της δημιουργίας, που διασφαλίζει η                        “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ”».