Ξεκίνησαν οι αιτήσεις εγγραφών μέσω σε ΕΣΠΑ σε βρεφονηπιακούς – παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ

99

Οι ενδιαφερόμενοι Γονείς ή πρόσωπα που έχουν τη γονική μέριμνα βρεφών και παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας ή παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, και επιθυμούν τη φιλοξενία των παιδιών τους σε δομές αντίστοιχες με την ηλικία τους, πρέπει να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής έως τις 11 Ιουλίου 2023, ώρα 23:59.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr ), στην εφαρμογή «Ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων». Για την εξυπηρέτηση των Αιτούντων θα λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο στο 210-5214600 και E-mail: helpdesk@eetaa.gr

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΓΕΙΟΥΣ
Για την εξυπηρέτηση των Αιτούντων Ενδιαφερομένων που επιθυμούν να εγγραφούν στους παιδικούς σταθμούς της Δ/νσης Παιδικών Σταθμών του Δήμου Άργους –Μυκηνών και δυσκολεύονται να υποβάλλουν αίτηση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο της Δ/νσης Παιδικών, στην οδό Τσώκρη 63, τηλέφωνο επικοινωνίας 2751068574, ώρες 8:30-14:30.
Υπενθυμίζουμε ότι συνεχίζονται οι αιτήσεις για τις νέες εγγραφές και τις επανεγγραφές βρεφών και νηπίων στους Δημοτικούς Παιδικούς/βρεφικούς και Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς της «Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών» για το σχολικό έτος 2023-2024, προκειμένου να μοριοδοτηθούν και να μπουν σε σειρά κατάταξης, για την τελική εγγραφή τους, είτε μέσω ΕΣΠΑ, είτε μέσω Δήμου με ΤΡΟΦΕΙΑ με καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης αίτησης και δικαιολογητικών την 5η ΙΟΥΛΙΟΥ 2023, με τις διαδικασίες που αναφέρονται στην προγενέστερη ανακοίνωση (15.5.2023) του Δήμου.