Η Κ16 Αργολίδας σήμερα αγωνίζεται στον μικρό τελικό πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων

60

Η ομάδα της Αργολίδας Κ16 αγωνίζεται σήμερα Σάββατο 3η Μαΐου στις 17.00 στον μικρό τελικό του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων  για την Τρίτη και Τετάρτη θέση.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Αχαΐας (Ανδρέας Κανίστρας) με ώρα έναρξης 17.00.

Είναι ο τελευταίος αγώνας, έπειτα από μια σειρά αγώνων και επιτυχιών της ομάδας και των παραγόντων, μιας σειράς εξαιρετικών εμφανίσεων, δινόταν πάντα το 100 % των δυνατοτήτων τις..

Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ

Μιας πορείας που ξεκίνησε από την 1η φάση των ομίλων όπου τερμάτισε πρώτη και αήττητη. Με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες απέναντι στις ομάδες τις Μεσσηνίας, Αρκαδίας και Λακωνίας.

Με απολογισμό 13 γκολ και μόλις 3 κατά.

Πέρασε στην 2η φάση του πρωταθλήματος και βρέθηκε αντιμέτωπη με την πρωταθλήτρια του 11ου ομίλου της δυτικής Αττικής όπου κέρδισε με το επιβλητικό 3-0..

Πέρασε στην επόμενη φάση συνεχίζοντας τις επιτυχίες παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο σε ένα δυνατό αλλά κ σκληρό παιχνίδι..

Επόμενο παιχνίδι της 3ης φάσης βρέθηκε αντίπαλος με την μικτή ομάδα Δωδεκανήσου στο γήπεδο του Τολού. Η ομάδα της Αργολίδας έδειξε την δύναμη της απέναντι σε μια ομάδα εξίσου δυνατή και ανταγωνιστική. Κέρδισε κατά κράτος με άκρη του δόρατος στην επίθεση τον Ζώη Καραργύρη όπου πέτυχε το πρώτο αλλά και το δεύτερο νικητήριο γκολ που χάρισε την τεράστια νίκη στην ομάδα… Άξιοι θαυμασμού, ομαδικότητας και υπερηφάνειας.

Επόμενος αντίπαλος ήταν η μικτή Ηρακλείου. Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, όπου η ομάδα της Αργολίδας πάταγε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο κάνοντας πολλές φάσεις, πιέζοντας σε όλο το παιχνίδι. Η τύχη όμως δεν ήταν με το μέρος της. Με μια στημένη φάση από ένα κόρνερ στο δεύτερο ημίχρονο και με την βοήθεια της τύχης δέχτηκε το γκολ από απευθείας εκτέλεσης κόρνερ βρέθηκε η μπάλα στο τέρμα. Παρά την πίεση και τις χαμένες φάσεις δεν μπόρεσε να ανατρέψει το σκορ και έχασε το παιχνίδι με 1-0.

Αυτός είναι ο νόμος του ποδοσφαίρου… Ένα σκορ που αδικεί την υπερπροσπάθεια αυτής της ομάδος που ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια αλλά και άτυχη..

Σήμερα δίνει τον τελευταίο αγώνα στον μικρό τελικό για την 3η ή 4η θέση σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ανεξάρτητα από το σημερινό αποτέλεσμα του αγώνα  είναι πρωταθλητές στην καρδιά μας και υπερηφάνειας για το σπουδαίο αυτό κατόρθωμα φτάνοντας στα τελικά του πρωταθλήματος ολόκληρης της Ελλάδος, χάνοντας τον τελικό από μια στιγμή ατυχίας..

Συγχαρητήρια σε όλους είστε άξιοι προς μίμηση…