Ασφαλόστρωση στο Ελληνικό. Ο Καμπόσος έφτιαξε τον δρόμο που απένταξε ο τότε Χωρικός αντι/άρχης

136
Ο Πρόεδρος του Ελληνικού, Παναγιώτης Καπετάνιος επάνω στο νέο δρόμο για το χωριό του

Αναλγησία και αδιαφορία επέδειξε ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας απέναντι στους κατοίκους της κοινότητας Ελληνικού αφού απένταξε έργο ασφαλτόστρωσης και τους άφησε χωρίς δρόμο, σύμφωνα με τα όσα μας λέει ο ίδιος ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ελληνικού κ. Παναγιώτης Καπετάνιος.

Γιατί το απένταξε ο τότε χωρικός

Ο τότε Χωρικός αντιπεριφερειάρχης ακολούθησε την τακτική του “ξεκαθαρίσματος λογαριασμών” και θέλησε να αφήσει κατοίκους και επισκέπτες των ορεινών οικισμών χωρίς δρόμο, επειδή λέει το έργο ήταν της Περιφερειακής Αρχής Τατούλη και το έκρινε ως αχρείαστο.
Το έργο που ο κ. Μαλτέζος θεώρησε άχρηστο ενώνει τους οικισμούς Ελληνικό, Ζόγκα, Φακιστρα, Μνήματα, Κρύα Βρύση, Μπούγα, Τουρνίκι… Ο κατεστραμμένος δρόμος δημιούργησε προβλήματα και έβαλε σε κίνδυνο κατοίκους και επισκέπτες

Τι καταγγέλλει ο Πρόεδρος Ελληνικού

Όπως μας καταγγέλλει ο ίδιος ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ελληνικού κ. Παναγιώτης Καπετάνιος: “ο δρόμος αυτός ενώνει τους οικισμούς και ενώ το 2019 ήταν έτοιμος να ασφαλτοστρωθεί ο κ. Αντιπεριφερειάρχης απένταξε αυτό το μεγάλο έργο!

Έτσι μετά από 4 χρόνια ο Δήμαρχος Άργους- Μυκηνών κ. Καμπόσος κατάφερε να ασφαλτοστρώσει τελικά αυτόν τον δρόμο ώστε να μπορούν οι κάτοικοι να έχουν πρόσβαση στους γύρω οικισμούς χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους.”

Οι ευχαριστίες των Κατοίκων στο Δήμαρχο

Οι κάτοικοι και ο Πρόεδρος της Κοινότητας του Ελληνικού Παναγιώτης Καπετάνιος ευχαριστούν το Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο για τις ενέργειες που έκανε προκειμένου να αποκατασταθεί με πλήρη ασφαλτόστρωση το οδικό δίκτυο που ενώνει τους οικισμούς .

Έτσι είχε καταντήσει ο δρόμος που στρώθηκε με νέο τάπητα

Αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα arenanews.gr