Έκθεση τοπικών επιχειρήσεων και φορέων στο λιμάνι του Τολού

41

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το λιμάνι του Τολού φιλοξενεί Έκθεση τοπικών επιχειρήσεων και φορέων και φιλοδοξεί να γίνει ο θεσμός που θα σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιριού!

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 9 με 10 Ιουνίου 2023, στο λιμάνι του Τολού, από τις 17:00 έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα και θα προσφέρει στους επισκέπτες ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει γαστρονομικές, χορευτικές, πολιτιστικές και μουσικές εκδηλώσεις.

Οι διοργανωτές, με στόχο τη διατήρηση και ανάδειξη τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών σας καλούν να επισκεφθείτε την έκθεση τοπικών επιχειρήσεων & φορέων όπου θα έχετε την ευκαιρία μέσω των παράλληλων εκδηλώσεων – ζωντανής μαγειρικής, να ανακαλύψετε νέους γευστικούς συνδυασμούς και να απολαύσετε το μουσικό πάντρεμα παρουσίασης παραδοσιακών και μοντέρνων χορών.

Με όμορφες μουσικές επιλογές θα μας διασκεδάσουν οι DJ κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ  ενώ το πολιτιστικό και γαστρονομικό διήμερο θα κλείσει το Σάββατο το βράδυ με τη μουσική συναυλία από τους Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη και Αργύρη Λούλατζη.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα των δυο ημερών :

Παρασκευή 9 Ιουνίου – Έναρξη 17:00

  • Έκθεση τοπικών φορέων και επιχειρήσεων, έναρξη.
  • Βιβλιοπαρουσίαση του chef Ιάκωβου Απέργη
  • Παραδοσιακούς, Free Style και Latin χορούς.
  • Ζωντανή μουσική από DJ

Σάββατο 10 Ιουνίου – Έναρξη 17:00

  • Έκθεση τοπικών φορέων και επιχειρήσεων
  • Live μαγειρική από τον chef Ιάκωβο Απέργη
  • Μουσική συναυλία από τους Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη και Αργύρη Λούλατζη (21:00)

Σε όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα προσφέρονται κεράσματα από τις επιχειρήσεις του Τολού.

Η Έκθεση τοπικών επιχειρήσεων και φορέων (ToloFest) διοργανώνεται από το Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού με συνδιοργανωτές το Επιμελητήριο Αργολίδας,  την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήμο Ναυπλιέων, το Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ., το Τοπικό Συμβούλιο Τολού, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τολού, το Σύλλογο Αλιέων και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Τολού.