Αναβολή Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Αρρωσταίνουν και οι γιατροί

85

Η προγραμματισμένη (για αύριο Πέμπτη) Εθελοντική Αιμοδοσία των Γυναικών υποψηφίων (και όχι μόνον) της Νέας Εποχής, αναβάλλεται λόγω ασθένειας της Ιατρού που είχε ορισθεί ως επιβλέπουσα από το Αιματολογικό Τμήμα  του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία καθορίσθηκε εκ νέου για να πραγματοποιηθεί την 1η Ιουνίου ημέρα Πέμπτη και ώρες από 16:00 έως 19:00, στον ίδιο πάντοτε χώρο,  στην αίθουσα της MAKARIS GROUP (5ο klm Ναυπλίου Άργους, στο Μπολάτι).

«Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση σε όσους ήθελαν να συμμετάσχουν σε αυτή τη κοινωνική δράση, και σας περιμένουμε όλους  εκ νέου την παραπάνω ημερομηνία», αναφέρει το ενημερωτικό Δελτίο Τύπου της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ..

Να θυμίσουμε ότι στην αρχική ανακοίνωση για την διοργάνωση της Εθελοντικής αιμοδοσίας, οι Γυναίκες υποψήφιες της Νέας Εποχής  έγραφαν:

 «Εμείς που φέρνουμε τη ζωή στον κόσμο, θεωρούμε υποχρέωσή μας να συμβάλουμε με κάθε τρόπο και στην διάσωση της ζωής των συμπολιτών μας, Η προσφορά αίματος είναι η πιο απλή συνεισφορά προς την κατεύθυνση αυτή και γι’ αυτό αποφασίσαμε να οργανώσουμε Εθελοντική Αιμοδοσία, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας που γιορτάζεται τις ημέρες αυτές».