Έρχεται πείνα … Θα μας ταΐσουν με εκλογές, έντομα και αέρα … υποσχέσεων

103

Γράφει ο Παύλος Δαγρές

Τουλάχιστον για την ώρα δεν μας στερούν το οξυγόνο … Ποιος ξέρει αύριο τι φόρο μπορεί να επιβάλουν και σε αυτό….

Άλλωστε στις Βρυξέλλες αποφασίζονταν αυτά. Από Καϋλήδες, Γεωργούληδες, Σπυράκηδες, Κίρτσους και Κίτσους …

Λυκούργος που χρειάζεται.

Σύμφωνα με τον Ολλανδό Ευρωβουλευτή Robert Roos των Ευρωπαίων Συντηρητικών η ΚΟΜΙΣΙΟΝ τάσσεται υπέρ της κατανάλωσης αποξηραμένων εντόμων, αλλά και της ώρας …

Παύλος Δαγρές

Το σύνθημα παλαιότερα που χρησιμοποιούσε υποψήφιος βουλευτής της Βορείου Ελλάδας προεκλογικά, «ψηφίστε Κοκαρίδα να χορτάσετε γαρίδα» σήμερα θα είχε μετατραπεί στο «ψηφίστε Κοκαρίδα να χορτάσετε Ακρίδα» 

Από το 2020 η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει εγκρίνει ως συστατικά διατροφής στην αγορά τέσσερα διαφορετικά είδη εντόμων!!!

Το κίτρινο σκαθάρι (TenebrioMofitor) η αποδημητική ακρίδα (LocustaMigratoria) ο οικιακός γρύλος (AchetadoMesticus) και ο μικρότερος αλευροφόρος (Alphiobious diaperinous). Επίσης δύο άλλα έντομα εξακολουθούν να αξιολογούνται από την EFSA.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ!!! Εάν κάποιος αρχίσει ξαφνικά να ΛΑΛΕΙ …  σαν πετεινός να μην ανησυχεί, θα οφείλεται στο γεγονός, ότι θα έφαγε πολλά έντομα.

Πριν μας μετατρέψουν σε κόττες βάλτε στις γλάστρες σας κηπευτικά και στις Αυλές σας ΓΙΔΑ …

Να σώσετε τα παιδάκια σας και τα εγγονάκια, πριν “ο μη γένοιτο”, επαναληφθεί το κακό όπως τη δεκαετία του 1940, και αντικρύσουμε φρικιαστικές εικόνες πεινασμένων.

Με εκλογές (εάν γίνουν) και με αέρα … υποσχέσεων δεν αντιμετωπίζεται η ΠΕΙΝΑ.

Όπως δήλωνε ο αείμνηστος Κων/νος Καραμανλής «το κράτος είναι παράλυτο και αποτελεί τροχοπέδη και όχι μοχλό ανάπτυξης του τόπου. Για το κατάντημα της χώρας άμοιρος ευθυνών δεν είναι ούτε ο λαός με αυτούς που με την ψήφο του επιλέγει».

Αυτά ελέχθησαν στη Λέσχη Αξιωματικών Θεσσαλονίκης στις 28 Οκτωβρίου 1991. Τότε που ο Καραμανλής ήταν Πρόεδρος Δημοκρατίας και ο πατήρ Μητσοτάκης Πρωθυπουργός.

Τότε που κάποιοι κυβερνητικοί έτρωγαν με την ΚΟΥΤΑΛΑ!!! ΑΓΕΤ – ΗΡΑΚΛΗΣ κλπ. και φυσικά έτρωγαν μαύρο χαβιάρι και όχι έντομα που τρώνε σήμερα τα κορόιδα οι Ευρωπαίοι.

Ελπίδα μας ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. στην Β΄ Πειραιά  ο Αφρικανός Χαγκαμπιμάνα, πιθανός αυριανός Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Ο Νέος Αντετογκούμπο της πολιτικής.

Τουλάχιστον αυτός ξέρει από πείνα και θα καταλάβει τον πεινασμένο Λαό. Και αν χρειαστεί δεν θα στερηθούμε ποτέ τα έντομα. Θα έχουμε πρόσβαση στην Αφρική για να προμηθευτούμε  φρέσκες και λαχταριστές ακρίδες, τις γαρίδες της ξηράς.

Επισημαίνουμε ότι σύμφωνα με εκτιμήσεις αρμοδίων το ζωικό κεφάλαιο στην Ελλάδα θα μειωθεί κατά το ήμισυ το 2023.

Δεδομένου δε ότι ήδη κάποιες χώρες όπως Ουγγαρία και άλλες αρχίζουν να θέτουν περιορισμό εξαγωγών σε διάφορα διατροφικά αγαθά που παράγουν, για να προστατεύσουν έτσι από την πείνα τους δικούς τους πολίτες, θα πρέπει έντονα να μας προβληματίσει το φαινόμενο αυτό και άμεσα οι Έλληνες να αφυπνιστούμε.

Επιπρόσθετα ως ορθόδοξοι χριστιανοί οφείλουμε να μείνουμε πιστοί στον παραδοσιακό  Ελληνοορθόδοξο τρόπο ζωής.

Σκεφθείτε το Πάσχα – ελλείψει – αμνοεριφίων να σουβλίσουμε ακρίδες, να κάνουμε μαγειρίτσα με σκουλίκια και κατσαρίδες, να φτιάχνουμε κοκορέτσι με μυρμήγκια, γεωσκώληκες και σκαθάρια.

Δηλαδή …τύφλα να ‘χει το χαβιάρι.

Προσοχή! Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν έτσι ώστε για να συνεχίσουμε να σουβλίζουμε και μελλοντικά το αρνάκι μας που εξαιρείται ως χορτοφάγο …… από την προστασία των φιλόζωων.  Οι οποίοι με μεγάλη ευχαρίστηση ξεκοκκαλίζουν από τη σούβλα το άτυχο αρνάκι ως πραγματικοί φιλόζωοι.

Ξυπνάτε Έλληνες ο ΜΕΤΑΞΑΣ φώναζε από το 1936, λέγοντας «βγάλτε τα λουλούδια από τις γλάστρες σας και βάλτε πατάτες». Έρχεται πείνα, όπως και ήρθε την δεκαετία του 1940.

Η πείνα με τον πόλεμο … είναι δίδυμα αδέλφια.

.                                   ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΓΡΕΣ

                         ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

       ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

                                 ΤΗΛ. 6943570958