Την συνεργασία της με τα κόμματα «Ελληνική Ανατροπή» και «Νέα Ελλάδα» ανακοινώνει η Πατριωτική Ένωση

146

Η σημερινή συνέντευξη Τύπου σηματοδότησε την περαιτέρω διεύρυνση της Πατριωτικής Ένωσης με την προσθήκη στις γραμμές της και των κομμάτων “Ελληνική Ανατροπή” και “Νέα Ελλάδα”.
Στην Πατριωτική Ένωση εντάσσονται πλέον, μετά την συμφωνία των
προέδρων τους Πάρη Κουρτζίδη (Ελληνική Ανατροπή) και Ηλία Μαρκόπουλο με τον πρόεδρο της Πατριωτικής Ενώσεως Πρόδρομο Εμφιετζόγλου και αυτοί οι δύο σχηματισμοί.
Επιπρόσθετα ο Πάρις Κουρτζίδης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του
Γραμματέως του Συμβουλίου Συνεργαζομένων Πολιτικών Αρχηγών της
Πατριωτικής Ενώσεως.
Η ταύτιση των βασικών θέσεων της Πατριωτικής Ενώσεως με αυτές των δύο κομμάτων, η ιδεολογική τους σύμπνοια και ο κοινός στόχος για την ύπαρξη μιας ισχυρής Εθνικής Αντιπολίτευσης στην επόμενη κοινοβουλευτική περίοδο έκαναν την επιλογή αυτή μονόδρομο.
Στην Πατριωτική Ένωση συμμετέχουν πλέον, πέραν από τον Πατριωτικό
Σύνδεσμο και το Ελληνορθόδοξο Κίνημα Σωτηρίας (ΕΛΚΙΣ), που ήταν τα πρώτα κόμματα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του Προδρόμου Εμφιετζόγλου, η Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής (ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.) του βουλευτού Α Αθηνών και Αντιπροέδρου πλέον Κωνσταντίνου Μπογδάνου, το Εθνικό Πατριωτικό Κόμμα Ελλάδος, η «Ελληνική Ανατροπή» και η «Νέα Ελλάδα.

Τη στήριξή τους στη συνεργασία αυτή έχουν εκφράσει η Επιτροπή Ελληνισμού, το Ελληνικό Τμήμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ, και ο Ελληνο-Ρωσσο-Αρμενικός Σύλλογος Φιλίας.
Η Πατριωτική Ένωση συνεχίζει να πορεύεται με γνώμονα την ενότητα και
συσπείρωση του πατριωτικού χώρου και καλεί όλους τους πατριώτες και τους πατριωτικούς φορείς να επιβιβαστούν στο άρμα της, που θα τους οδηγήσει στη νίκη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ