Κατηγορίες κατά των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας, στην Αργολίδα, από τον αποκλεισθέντα Τάσο Γεώργα

257
Τάσος Γεώργας

Ο Τάσος Γεώργας, υποψήφιος για υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Αργολίδα, αντέδρασε επιθετικά στην απόφαση του κόμματος να μην τον εντάξουν (γιατί άραγε) στην 5άδα που ανακοινώθηκε.

Με ανάρτησή του, στο προφίλ που διατηρεί στο face book,  χαρακτηρίζει κάποιους υποψήφιους ως έχοντες ευθύνη για όσα άσχημα έγιναν στον τόπο μας, κάποιους ότι είναι Αλεξιπτωτιστές που δεν αγωνίσθηκαν ποτέ και κάποιους ότι αποσκοπούν στην ικανοποίηση των ιδίων συμφερόντων.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της ανάρτησης που, όμως, καταλήγει «σε δήλωση νομιμοφροσύνης προς τον Κυρ. Μητσοτάκη».

 «Πληροφορούμενος, για την τελική διαμορφώσει του Ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας , αντιλήφθηκα πως θα έπρεπε να συνυπάρξω με άτομα τα οποία ήταν τα ίδια όλα αυτά τα χρόνια, εκπροσωπούν το παλιό και έχουνε μέρος ευθύνης για τα άσχημα που έγιναν στον τόπο μας.

Άνθρωποι αλεξιπτωτιστές, που δεν Αγωνίστηκαν Ποτέ για τα δικαιώματα του τόπου μας και των συμπολιτών μας. Άνθρωποι που το μόνο μέλημα τούς ήταν η Καρέκλα και αντιμετώπιζαν την Πολιτική ως Επάγγελμα, αποσκοπώντας την ικανοποίηση των ιδίων Συμφερόντων και όχι των συμφερόντων του πολίτη και του τόπου. Βλέποντας αυτό, συνειδητοποίησα πως καμία Αλλαγή δεν θα υπάρξει».