Ζήτησε ενημέρωση για θέματα Τολού η Ρούλα Νικολοπούλου, από τον Δημ. Σύμβουλο Νίκο Μπικάκη

86
Μπικάκης με Νικολοπούλου

Οι νέοι υποψήφιοι βουλευτές των κομμάτων, στην προσπάθειά τους να έχουν έγκυρη και αξιολογημένη καταγραφή των προβλημάτων της Αργολίδας, προσεγγίζουν Δημοτικούς Συμβούλους, που αποδεδειγμένα είναι γνώστες και χαρακτηρίζονται για την μαχητικότητά τους, ζητώντας από αυτούς την αναγκαία ενημέρωση.

Η νεαρά υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Ρούλα Νικολοπούλου (Σπηλιά) θέλοντας να αποκτήσει γνώση των προβλημάτων της ευρύτερης περιοχής του Τολού, επέλεξε να συζητήσει τα θέματα αυτά με τον Δημοτικό Σύμβουλο Ναυπλιέων (και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου) Νίκο Μπικάκη.

Η συνάντηση έγινε στο κατάστημα του Νίκου Μπικάκη, την Κυριακή 23 Απριλίου, και ήταν ενταγμένη στα πλαίσια της προεκλογικής περιοδείας της Ρούλας Νικολοπούλου η οποία συναντήθηκε και με πολλούς κατοίκους στους οποίους μίλησε για το γενικότερο πρόγραμμα του κόμματος ζητώντας την υποστήριξή τους.

Ο Νίκος Μπικάκης, ρωτήθηκε από το akromolio.gr για το αντικείμενο της συζήτησης και του ζητήθηκε να αξιολογήσει την πρωτοβουλία της Ρούλας Νικολοπούλου. «Φάνηκε αρκετά ενημερωμένη για τα προβλήματα της περιοχής και έκπληκτη για την κατάσταση που συνάντησε με τα έργα των οδών Σέκερη και Μπουμπουλίνας. Εκπροσωπεί μια νέα γενιά πολιτικών και έδειξε να έχει πάθος να υπηρετήσει την Αργολίδα και τους Πολίτες».