Η Κατερίνα Καρμανιόλα υποψήφια με Μάκαρη. Είναι η 4η υποψηφιότητα της Νέας Εποχής στην Ασίνη

75
Μάκαρης με Κατερίνα Καρμανιόλα

Με την αναγγελία της υποψηφιότητας της Κατερίνας Καρμανιόλα, που είναι η 4η υποψηφιότητα της Δημοτικής Παράταξης “Νέα Εποχή” στην Ασίνη, ο Κωνσταντίνος Μάκαρης επιβεβαιώνει τη δυναμική του συνδυασμού του στις γυναίκες ξεπερνώντας τις 35 που έχουν ήδη αναγγελθεί.

Συνολικά, ο συνδυασμός του υπ. Δημάρχου Κώστα Μάκαρη έχει δημοσιοποιήσει 130 υποψήφιους και προχωρά με αμείωτη δυναμική εκτιμώντας ότι θα ξεπεράσει τους 150 εντός του Μαΐου.

Η υποψήφια, παρουσιάζει τον εαυτό της λιτά, δίνοντας έμφαση στην εντοπιότητά της (Ασίνη), στα κίνητρα της ανάμειξης στα κοινά (όχι άλλες ψεύτικες υποσχέσεις και αδιαφορία της δημοτικής αρχής) και την πεποίθηση ότι η προσωπικότητα του Κωνσταντίνου Μάκαρη και η ομάδα που τον περιβάλλει μπορούν να οδηγήσουν το Δήμο Ναυπλιέων στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ

«Γεννήθηκα και ζω στην Ασίνη. Ένα πανέμορφο χωριό, που αν και στο παρελθόν μου δόθηκαν ευκαιρίες να ζήσω αλλού δεν σκέφτηκα στιγμή να φύγω.

  Μετά λύπης μου όμως διαπιστώνω την τελευταία δεκαετία ένα αίσθημα εγκατάλειψης και αδιαφορίας από την Δημοτική Αρχή για τον τόπο μου. Έργα που έμειναν στις υποσχέσεις και αιτήματα που μάλλον πετάχτηκαν στα σκουπίδια..

  Κάτι πρέπει λοιπόν να αλλάξει. Να πάμε ένα βήμα παραπέρα το τόπο αυτό. Χωρίς υποσχέσεις αλλά με όραμα, με μια ομάδα ανθρώπων ενωμένη για ένα καλύτερο Δήμο…

  Αυτή η ομάδα που μπορεί να καταφέρει όσα ονειρευόμαστε για τον τόπο μας είναι η ομάδα του κυρίου Κωνσταντίνου Μάκαρη.

  Στέκομαι λοιπόν και εγώ στο πλευρό αυτού του ανθρώπου, ενός ανθρώπου που μόνο αυτός γνωρίζει την έννοια της προσφοράς στο συνάνθρωπο. Ένας άνθρωπος αξιόλογος που έχει αποδείξει ότι ρισκάρει και καταφέρνει κάθε τι με το οποίο καταπιάνεται..

  Δηλώνω λοιπόν και εγώ την υποψηφιότητα μου, στην ΑΣΙΝΗ για τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές  για ένα καλύτερο αύριο, για μια «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» στο Δήμο μας».