7ος Δρόμος Αξιών από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους

100

Ο 7ος Δρόμος Αξιών ένας δρομικός αγώνας αφιερωμένος στις Πανανθρώπινες Αξίες και την Ημέρα Σκέψεως που εορτάζεται από τους απανταχού ανά την Υφήλιο Προσκόπους, στις 22 Φεβρουαρίου και στον μεγάλο Έλληνα μαραθωνοδρόμο και ανθρωπιστή Στέλιο Κυριακίδη..

Φέτος ο αγώνας έχει τον χαρακτηρισμό Ημιμαραθώνιος Αγάπης καθώς οι δρομείς που θα συμμετέχουν θα ενισχύσουν τις προσπάθειες και το έργο  των Γιατρών χωρίς σύνορα, που πάντα δίνουν το παρών σε δύσκολες αποστολές ανακουφίζοντας τον ανθρώπινο πόνο.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής: Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 ώρα 10.00

Τόπος εκκίνησης: Στρατώνες Καποδίστρια

Τόπος τερματισμού: Στρατώνες Καποδίστρια

Χιλιομετρική απόσταση: 21 χλμ

Παροχές: Ηλεκτρονική χρονομέτρηση και βραβείο συμμετοχής για κάθε δρομέα.

Όριο: Το όριο των δρομέων που μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή είναι οι 200 και η εγγραφή θεωρείται έγκυρη με την ολοκλήρωση της πληρωμής και μέχρι την Πέμπτη 9 Μαρτίου. Καμία εγγραφή και καμία πληρωμή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί την ημέρα του αγώνα και ζητάμε την κατανόηση σας για αυτό.

Κόστος: Φέτος για πρώτη φορά θα υπάρχει αντίτιμο 5 ευρώ για τη συμμετοχή του κάθε δρομέα, το οποίο θα πιστωθεί μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα οι οποίοι από τις πρώτες στιγμές υποστηρίζουν τους πληγέντες του μεγάλου σεισμού σε Τουρκία και Συρία.

Σύνδεσμος εγγραφών εδώ: https://event.athletopia.com/dromosaxion?step=1

Για οποιαδήποτε πληροφορία διευκρίνιση τηλ. επικοινωνίας

6972351611 και email: [email protected]

Σύντομη περιγραφή διαδρομής: Ο αγώνας θα ξεκινήσει από τον εμβληματικό χώρο των Στρατώνων του Καποδίστρια θα περάσει μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο του Άργους με κομβικό σημείο την Πυραμίδα του Ελληνικού, για να επιστρέψουν εκ νέου στους Στρατώνες του Καποδίστρια για να ολοκληρωθούν οι προσπάθειες τους.