Το μεγάλο Πελοποννησιακό κανάλι Best έβγαλε στον αέρα καταγγελία για εργασιακές παρανομίες στο Δήμο Ναυπλιέων

195

Η καταγγελία της ΠΟΕ – ΟΤΑ για παράνομη και ανασφάλιστη απασχόληση εργαζομένων, σε εργασίες του Δήμου Ναυπλιέων, και η αποτύπωση της τραμπούκικης συμπεριφοράς συνεργατών και συμβούλων του Δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου κατά του υπ. Δημάρχου Κώστα Μάκαρη και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Παναγιώτη Αναγνωσταρά, απασχόλησε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του μεγάλου Πελοποννησιακού Καναλιού Best, στο χθεσινό Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, των 9μμ.

Ο σχολιασμός των παρουσιαστών του καναλιού, που σημειωτέον διαθέτει την υψηλότερη τηλεθέαση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, υπήρξε αντικειμενικός. Παρουσίασαν σχετικά έγγραφα ντοκουμέντα της ΠΟΕ –ΟΤΑ και υπενθύμισαν τον πρόσφατο φρικτό θάνατο εργαζομένης στην καθαριότητα, θέτοντας το ερώτημα «τι συμβαίνει σε κάποιους δήμους της Πελοποννήσου»; Τα γεγονότα τραμπουκισμού, όπως τα είδε ο κόσμος μέσα από τα σχετικά video που προβλήθηκαν μετέφεραν σε χιλιάδες θεατές μία απολύτως αρνητική εικόνα για τη λειτουργία της δημοτικής αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μοναδικό θέμα προς συζήτηση, στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν η επαναλαμβανόμενη προσπάθεια της δημοτικής αρχής Δημ. Κωστούρου να εγκριθεί η αύξηση των Δημοτικών Τελών κατά 40% (παρά την αρχική ακύρωση ανάλογης απόφασης που είχαν λάβει 17 σύμβουλοι της πλειοψηφίας, από την Αποκεντρωμένη).

Δείτε το σχετικό VIDEO στον σύνδεσμο  https://protagonistes.tv/to-megalo-peloponnisiako-kanali-best-evgale-ston-aera-katangelia-gia-ergasiakes-paranomies-sto-dimo-nafplieon/

Διαβάστε σχετικό άρθρο στον σύνδεσμο: https://akromolio.gr/2023/03/%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%b2%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b9%ce%bf-%ce%bd%ce%b1%cf%85%cf%80%ce%bb%ce%af%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%bc%cf%80/