Τάκης Μακρής: «Ο Δήμος δεν ανήκει σε μια παρέα Τα χρήματα των Δημοτών πρέπει να τα σεβόμαστε»

74

Ο Τάκης Μακρής, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας, δεν είναι χθεσινός. Τον ακολουθούν χρόνια και περγαμηνές αγώνων. Αγώνων που γίνονται πάντοτε υπέρ της κοινωνίας και της Ομοσπονδίας.

Αυτή τη φορά, ως Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Αργολίδας, απάλλαξε την κοινωνία και τους Δημότες του Δήμου Ναυπλιέων από μια αύξηση των Δημοτικών Τελών κατά 40% την οποία προσπάθησε να επιβάλλει η Ομάδα των συμβούλων του απερχόμενου δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου, χωρίς καμία προηγούμενη διαβούλευση ή έστω κατάρτιση μιας οικονομοτεχνικής μελέτης που να δείχνει την αναγκαιότητα και το μονόδρομο αυτών των αυξήσεων.

Με καυστικότητα ο Τάκης Μακρής λέει «…η απόφαση της Αποκεντρωμένης με την οποία ακυρώνεται η απόφαση επιβολής αύξησης των Δημοτικών Τελών δείχνει ότι ο Δήμος δεν λειτουργεί ως θεσμικό όργανο και λειτουργεί βάση μιας παρέας οι οποίοι κάνουν αυτά που κάνουν»

Ολόκληρη την ενδιαφέρουσα και σκληρή δήλωση του προέδρου της ΟΕΒΕ Αργολίδας, μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο σύνδεσμο  https://protagonistes.tv/akyri-i-apofasi-afxisis-ton-dimotikon-telon-sto-nafplio/