Το ΕΒΕ Αργολίδας τίμησε τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου για την επίσκεψή του

69
Τιμητική αναμνηστική πλακέττα

Το πέρασμα του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου από το Άργος, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους παράγοντες με τους οποίους συναντήθηκε και συνομίλησε.

Δημήτρης Μαγκλάρας και Θεόδωρος Παπαθανασίου υποδέχονται τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου

Ο πρόεδρος του πολιτικού κόμματος ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, στο Άργος, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Αργολίδας και Αντιπρόεδρο τη ΟΚΕ Ελλάδος, Φώτη Κολεβέντη και τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Αργολίδας Φώτη Δαμούλο και αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Επιμελητηρίου αποτελούμενη εκ των Δημήτρη Μαγκλάρα, και Θεόδωρο Παπαθανασίου.

Η συζήτηση με την ηγεσία του Εργατικού και Επιχειρηματικού χώρου της Αργολίδας είχε ως αντικείμενο την Ανεργία, τη Μετανάστευση και την Πράσινη μετάβαση όπου ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου έδωσε ειδικό βάρος καταρρίπτοντας την πολιτική απολιγνιτοποίησης της κυβέρνησης Μητσοτάκη. «Ήταν βεβιασμένη και εσφαλμένη απόφαση το κλείσιμο των Λιγνιτορυχείων» είπε. «Η συνεισφορά της Ελλάδος στην παγκόσμια ρύπανση με CO2 εκπροσωπεί μόλις το 0,2%, σε αντίθεση με την Κίνα (30%), τις ΗΠΑ (12%) και την Ινδία (8%)» τόνισε.

Έκανε αναλυτική αναφορά στο Δημόσιο Χρέος, στον τρόπο που δημιουργήθηκε και στις επιπτώσεις από την διαχείρισή του, στην ανάπτυξη του τόπου.

Επικεντρώθηκε στην ανάγκη στροφής στην ποιοτική Γεωργία και Κτηνοτροφία.

Επέμεινε στην ανάγκη ειδικής φροντίδας υπέρ των πληθυσμών που κατοικούν σε συνοριακές περιοχές. Έθεσε θέματα Υγείας και Γήρανσης του πληθυσμού. Μίλησε για το μεγάλο πρόβλημα αφελληνισμού της Παιδείας. Θύμισε πως η Ελληνική γλώσσα είναι Μαθηματική γλώσσα και κατέληξε με την διαπίστωση ανυπαρξίας σωστών μηχανισμών απόδοσης Δικαιοσύνης και στην κομματικοποίησή της.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Αργολίδας, Φώτης Δαμούλος, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ για την επίσκεψή του στο Επιμελητήριο και του είπε. «Σας τιμά που θέλετε να ενημερωθείτε για τα οικονομικά δεδομένα της Αργολίδας, σε αντίθεση με την πλειονότητα των πολιτικών που γυρίζουν την πλάτη στους εκπροσώπους της Επιχειρηματικότητας».