Ο Κώστας Μάκαρης ευχήθηκε στις εργαζόμενες γυναίκες του Ναυπλίου, προσφέροντας προσωπικά περισσότερα από 1.000 τριαντάφυλλα

675

Όταν αγαπάς το δείχνεις με τις πράξεις σου. Δεν σταματάς στα λόγια.

Όταν πιστεύεις σε κάτι, πάλι το δείχνεις με τις πράξεις σου. Δεν κάνεις ανακοινώσεις.

Αυτές τις σκέψεις έκανα διαβάζοντας την προσωπική ανάρτηση του Κώστα Μάκαρη στο προφίλ του στο Facebook, όπου τον είδα τριγυρισμένο από μια ομάδα γυναικών υποψηφίων της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Αυτό όμως δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που έζησα.

 Πήγα στη Λαϊκή και είδα, τον άνθρωπο που δώρισε την ανακαίνιση της Παιδιατρικής του Νοσοκομείου του Άργους, να περπατά και να προσφέρει τριαντάφυλλα στις γυναίκες του μόχθου που στεκόντουσαν πίσω από τους πάγκους του μεροκάματου.

Τον ακολούθησα και τον είδα να κάνει το ίδιο με τις γυναίκες που κρατούσαν ανοιχτά τα μαγαζιά τους προσδοκώντας σε ένα μεροκάματο.

Διαβάστε τι έγραψε στο προφίλ του (και όχι σε βερμπαλιστική ανακοίνωση της παράταξής του), και θα καταλάβετε από που εμπνεύσθηκα τις πρώτες παραγράφους.

ΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΑΡΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ

«Οι Γυναίκες γιορτάζουν. Να τις τιμάμε όλο το χρόνο!

Η πηγή της ζωής μας, η σύντροφος της ζωής μας, η μητέρα των παιδιών μας, γιορτάζει. Μαζί της γιορτάζουμε και εμείς αναγνωρίζοντας πως της χρωστάμε “δια βίου”.

Η συνταγματική ισοτιμία ανδρών και γυναικών που καθιερώθηκε με αγώνες, έχει πολύ δρόμο ακόμα για να γίνει ισοτιμία σχέσεων και ευκαιριών ανάδειξης.

Οι μοναχικά πορευόμενες στη ζωή, οι γυναίκες που μεγαλώνουν μόνες το παιδί τους, οι γυναίκες που γίνονται αποδέκτες εκμετάλλευσης λόγω φύλλου, πρέπει να  στηριχτούν.

Το δρόμο αυτό, ως επόμενος Δήμαρχος του Δήμου Ναυπλιέων, δεσμεύομαι πως θα τον πορευτώ μαζί σας.

Αφιερώνω αυτά τα λόγια καρδιάς -ιδιαίτερα- σε Σάς που συμπορεύεστε στον αγώνα διεκδίκησης του Δήμου Ναυπλιέων και σας λέω: «Είναι Τιμή μου που στηρίζετε τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!»