Και τρίτη υποψηφιότητα με το ψηφοδέλτιο Κώστα Μάκαρη στην Αγία Τριάδα Μιδέας

58
Κώστας Μάκαρης με Νίκο Καλογερόπουλο

Ο Νίκος Καλογερόπουλος είναι γνωστός και αγαπητός στην Αγία Τριάδα Μιδέας. Όπως εξηγεί με δήλωσή του που απέστειλε προς τα ΜΜΕ του Ναυπλίου, αποφάσισε να θέση υποψηφιότητα με το ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ θεωρώντας ότι ο Κώστας Μάκαρης θέλει και μπορεί να βγάλει το χωριό του από το τέλμα που το έχει ρίξει η δημοτική αρχή Κωστούρου.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

«Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιούμαι στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, δηλαδή στην ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ Μιδέας.

 Δυστυχώς η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν πραγματοποίησε τίποτα το άξιο λόγου, στο χωριό μας. Αντιθέτως, η απραξία της δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα. 

Ο πολιτικός χρόνος που είχε στην διάθεσή της ήταν τεράστιος (πέραν της 10ετίας) και δεν μπόρεσε ούτε στοιχειωδώς να διορθώσει το οδικό δίκτυο, που μας ταλαιπωρεί.

Για αυτό λοιπόν και εγώ αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Κων/νου Μάκαρη για συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο, όπως έκαναν και οι προηγούμενοι συντοπίτες μου.

 Δηλώνω λοιπόν ότι θα είμαι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του κ. Κων/νου Μάκαρη στην Δημοτική κοινότητα ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ Μιδέας.

Νικόλαος Καλογερόπουλος»