Θα πούμε το νερό-νεράκι, επειδή 3 (Ηλείοι)+153 βουλευτές προτίμησαν το κόμμα

111

Του Χάρη Β.Μιχαλακόπουλου- Υποψήφιου Βουλευτή Ηλείας με την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

156 Βουλευτές έχει η Ν.Δ του Κυριάκου Μητσοτακή. Μεταξύ αυτών και 3 από την Ηλεία. Κατά καιρούς μερικοί από αυτούς παριστάνουν τους «επαναστάτες» σε διάφορα νομοσχέδια που φέρνει η Κυβέρνηση προς ψήφιση. Το κάνουν κυρίως σε τοπικά ζητήματα, για είναι σίγουροι ότι όταν θα ξαναπάνε στα μέρη τους για χαιρετούρες-φωτογραφίες και άγρα ψήφων, να μην τους κάτσει καμιά «στραβή» και γίνουν θέαμα στα «πρωινάδικα».

Φυσικά πάντα φροντίζουν όλες αυτές οι διαφωνίες με το κόμμα να είναι εκ του ασφαλούς , γιατί επί της ουσίας όταν φτάνουν στη κάλπη (κατά 99%) πάντα κάνουν τις καλές «κοτούλες» και ψηφίζουν «ότι πει το κόμμα-χάριν της κομματικής πειθαρχίας-¨είναι αυτό που λένε¨ (και φυσικά χάριν των γεμάτων τραπεζικών λογαριασμών που φέρνει η θέση-¨είναι αυτό που δεν λένε¨)»…

Με αυτά και με αυτά λοιπόν, το νεράκι σε λίγο θα ακολουθήσει το δρόμο της ενέργειας…

Τι  σας είπαν λοιπόν με την ψήφο τους οι Ηλείοι Βουλευτές της Ν.Δ; Σας είπαν :

«Οικονομία λοιπόν στο νίψιμο-στο πλύσιμο χεριών και ποδιών-μπάνιο μόνο με δελτίο και σε σοβαρές περιπτώσεις-πλύσιμο ρούχων/πιάτων κλπ με φειδώ-πλύσιμο αυτοκινήτου μόνο όταν έχει γίνει τελείως καφετί από το πολύ χώμα-πότισμα λουλουδιών/χωραφιών κλπ μόνο μετά από επίκληση στο θεό της βροχής (μετά την ανάλογη ινδιάνικη ιεροτελεστία φυσικά)…»

Η περιβόητη «κομματική πειθαρχεία» πούλησε το νερόπούλησε το ρεύμαπούλησε τη Μακεδονία (φυσικά  δε ξεχνώ ποτέ ότι τη Μακεδονία πολλοί βουλευτές την πούλησαν συνειδητά και το καταχάρηκαν ως ρεβάνς των συνεχόμενων ηττών των συμμοριτών παππούδων τους, που πάλευαν ανεπιτυχώς να την κάνουν βουλγαρική-σλαβική-ρωσική) και θα πουλήσει στο τέλος τα πάντα, εφόσον οι Έλληνες ψηφοφόροι έχουν μνήμη χρυσόψαρου…

Επιμένω ότι μόνο μια ΣΟΒΑΡΗ Πατριωτική ψήφος μπορεί να αλλάξει τα πράγματα.

Γιατί αλλιώς (χάριν της οποίας δικαιολογίας-κομματικής πειθαρχίας) σε λίγο τα παιδιά μας θα είναι ζητιάνοι ή θα έχουν φύγει στο εξωτερικό, για να αντικατασταθούν με Αφρικανοασιάτες. Αυτούς που τόσο αγαπούν τα συστημικά κόμματα.

Γιατί αλλιώς οι γονείς μας (χάριν της όποιας δικαιολογίας-κομματικής πειθαρχίας) θα γυρίσουν σε εποχές πολέμου (καντήλι-υποσιτισμός κλπ) για να τα βγάλουν πέρα με τις συντάξεις πείνας.

Γιατί πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε όλοι να μουτζώνουμε τον εαυτό μας στο καθρέφτη την επόμενη ημέρα των εκλογών. Να θυμηθούμε (πριν πάμε στη κάλπη) πόσες φορές τον μουτζώσαμε τόσα χρόνια και μετά να πάμε να εκφράσουμε αυτό το συναίσθημα στις κάλπες, μουτζώνοντας αυτούς με μια διαφορετική και σωστή ψήφο.

Γιατί ειδικά εμείς ως Ηλείοι και χαροκαμένοι από της φωτιές αλλά και την καθημερινή θυσία στο δρόμο φονιά Πύργου-Πατρών, δίνουμε πραγματικά το αίμα μας σε έναν ακήρυχτο πόλεμο εναντίον μας από το ανύπαρκτο Κράτος, που μας έχει κάνει άγονη γραμμή και κάθε τόσο μας δίνει ανεκπλήρωτες υποσχέσεις για το μέλλον.

Ας πάψουμε λοιπόν εκτός από το αίμα μας να τους δίνουμε και τη ψήφο μας.

Εκτός εάν το κόμμα συνεχίζει να είναι πάνω από όλα στο κεφάλι μας….τότε πράγματι αξίζουμε αυτό που ζούμε και αυτούς που έχουμε να μας εκπροσωπούν…