3 νέοι υποψήφιοι από το Μάνεσι στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Μάκαρη

71

Εμείς που υπογράφουμε την παρούσα δήλωση είμαστε κάτοικοι του δημοτικού διαμερίσματος ΜΑΝΕΣΗ του νέου ενιαίου Δήμου Ναυπλιέων.
Όπως όλοι γνωρίζετε ανήκουμε στην ημιορεινή ζώνη και τα
προβλήματα της κοινότητας μας είναι περισσότερα από κάθε άλλη που βρίσκεται σε πεδινή περιοχή.
Οι παλαιότεροι μας λένε ότι όταν είμαστε αυτοτελείς κοινότητες και με περιορισμένες χρηματοδοτήσεις που εχορηγούντο απευθείας στις κοινότητες, η κατάσταση ήταν πολύ καλύτερη. Μπορούσαμε να εξυπηρετήσουμε ευκολότερα την καθημερινή μετάβασή μας στα κτήματα ή τις κτηνοτροφικές μας μονάδες, τις οικιακές μας ανάγκες
από τα αστικά κέντρα και τα παιδιά μας στα διάφορα εκπαιδευτήρια των εκπαιδευτικών βαθμίδων.
Τα τελευταία χρόνια που ενωθήκαμε με τον Δήμο Ναυπλιέων είμαστε σε χειρότερη κατάσταση και αισθανόμαστε εντελώς απομονωμένοι.
Το οδικό μας δίκτυο, αγροτικό, αστικό, περιφερειακό είναι παντελώς εγκαταλελειμμένο και παρά τις επανειλημμένες διαμαρτυρίες μας και τις διαβεβαιώσεις της Δημοτικής Αρχής δεν έχει γίνει τίποτα παρότι διανύει την τρίτη θητεία στα πράγματα.
Η ανοχή μας έχει εξαντληθεί και για αυτό πήραμε την απόφαση να προσχωρήσουμε στον ελπιδοφόρο συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου κ. Κων/νου Μάκαρη που με το ανεξάρτητο επιχειρηματικό του πνεύμα και τις κοινωνικές του ευαισθησίες είμαστε σίγουροι ότι θα ικανοποιήσει ως Δημοτική Αρχή τα χρονίζοντα προβλήματά μας.
ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ
ΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΡΑΣΣΙΑ ΕΥΗ
ΡΟΜΠΟΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ