Το νέο συμβόλαιο Τιμής του Καμπόσου με τους Αργείους: Τους είπε «Ανήκω σε Σας» και του απάντησαν «Σου  εμπιστευόμαστε τον Δήμο»

Περισσότεροι από 1.300 Δημότες αψήφησαν το δριμύ ψύχος και τους φόβους του παγετού ή του αποκλεισμού και ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δημήτρη Καμπόσου για συμμετοχή στην  εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας.

Το πλήθος και το πάθος των Δημοτών δημιούργησε, τελικώς, ένα ιδιαίτερα σημαντικό πολιτικό γεγονός, που οι συνέπειές του σίγουρα θα ξεπεράσουν τα όρια του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Η ζεστή ανταπόκριση σε κάθε παραίνεση του Δημάρχου τους, μετέφερε ένα μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο σε Περιφερειακό και Κεντρικό επίπεδο. «Ο Δήμος Άργος Μυκηνών έχει Δήμαρχο, τον Δημήτρη Καμπόσο, και θα συνεχίσει να τον έχει».

Ανάλογο μήνυμα, όμως μετέφερε και ο Δημήτρης Καμπόσος λέγοντας: «Η αναμόρφωση που ζούμε όλοι, κάτοικοι και επισκέπτες δεν είναι έργο μόνον δικό μου. Όλοι μαζί, τα στελέχη της παράταξής μας αγωνίσθηκαν και κόπιασαν υπερνικώντας μύριες όσες αντιξοότητες. Γι΄ αυτό και δεν θα επιτρέψουμε, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, σε κανέναν να ανακόψει την ανοδική πορεία του Δήμου μας».

Η απόφαση του Δημήτρη Καμπόσου, το μεσημέρι της Δευτέρας να καταργήσει τις ροτόντες και να γεμίσει την αίθουσα του Pantazis Royal με 1.000 καθίσματα, προκάλεσε ανησυχία σε πολλούς και αγωνία σε άλλους για το «αν θα γεμίσουμε». Όμως στις 18.30 τα καθίσματα είχαν καταληφθεί όλα. Στις 18.45 υπήρχαν 200 περίπου όρθιοι στην αίθουσα και στις 18.50 που εμφανίσθηκε καταχειροκροτούμενος και συγκινημένος, ο Δήμαρχός τους, υπήρχαν περισσότεροι από 100 ακόμη στον προθάλαμο της αιθούσης.

Στην ομιλία του ο Δημήτρης Καμπόσος, βγαλμένη από τα βάθη της καρδιάς του, έστελνε ριπές συγκίνησης, αγωνιστικότητας, θλίψης, υπερηφάνειας, απόφασης και αφοσίωσης, στον κόσμο που ρουφούσε κάθε του φράση. Στον κόσμο που τον κοίταζε με εμπιστοσύνη και ανταποκρινόταν σε κάθε του αίτημα για απάντηση με ΝΑΙ ή ΟΧΙ! Στον κόσμο που σκέπαζε την συγκίνηση και τις εξομολογήσεις του με χειροκροτήματα χωρίς τέλος.

Με μεγαλείο ψυχής, έδωσε δημόσια συγνώμη στους λίγους που παρασύρθηκαν σε μονοπάτια συκοφαντίας και μικρότητας. «Η παράταξή μας, η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, φτιάχτηκε για να οδηγήσει τον τόπο μας στην Αλλαγή και στην Πρόοδο. Για ένα τέτοιο σκοπό δεν πρέπει να υπάρχουν διαφωνίες. Είμαστε μια ανοιχτή αγκαλιά και σας περιμένουμε πάλι», είπε καταχειροκροτούμενος.

Ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου, με βιντεοσκοπημένα μηνύματά τους, αποκάλεσαν τον Δημήτρη Καμπόσο φίλο τους, μίλησαν γι’ αυτόν με ιδιαίτερη εκτίμηση και αποκάλυψαν ότι είναι ασυγκράτητος διεκδικητής πιστώσεων και έργων για τον δήμο του.

Ο ίδιος ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, και Πρόεδρος των Δημάρχων της Πελοποννήσου, αναφέρθηκε εν συντομία στο έργο της παράταξής του, υποσχέθηκε πως στην επόμενη πενταετία θα πραγματοποιηθούν στον Δήμο έργα που θα είναι ακόμη περισσότερα από όσα έχουν ήδη γίνει στα 12 χρόνια που πέρασαν. Μάλιστα, αναφέρθηκε σε κάποια από αυτά και τις ήδη εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις τους.

Η ομιλία του έκλεισε με ραντεβού για μία ακόμη μεγαλύτερη συγκέντρωση (προεκλογικά) και για μια –χωρίς αποκλεισμούς-, γιορτή νίκης μετά τις εκλογές.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριος και το φλουρί έπεσε στο κομμάτι της “Αλλαγής Πορείας”.

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Το αχρείαστο, η αχρείαστη και ο αχρείαστος!

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Το νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο, την τεκνοθεσία και το επίδομα μητρότητας…

% μέρες πρίν

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΙΚΗΣ στον εορτασμό του Αγίου Πέτρου

Ο Αντιπρόεδρος του κόμματος ΝΙΚΗ (βουλευτής Λάρισας) Γεώργιος Ρούντας, εκπροσώπησε το κόμμα συμμετέχοντας στον εσπερινό…

% μέρες πρίν

Ακαδημία Αριστέα Άργους 6η στο Elite Neon (Διεθνές Τουρνουά)

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ ΣΤΟ ELITE NEON ΣΤΗΝ…

% μέρες πρίν

Το 3×3 ΔΕΗ Street Basketball στο Άργος αυτό το Σαββατοκύριακο

Στο Άργος φιλοξενείτε αυτό το Σαββατοκύριακο το 3x3 ΔΕΗ Street Basketball. Η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση…

% μέρες πρίν

Πρωτομαγιά με το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου

Πριν καλά καλά τελειώσει η διανομή τροφίμων σε δοκιμαζόμενους οικονομικά συμπολίτες, το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου…

% μέρες πρίν

14 Δόκιμοι Αστυφύλακες στην Αργολίδα

Το πρωί της Τετάρτης 8 Μαΐου Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, Ταξίαρχος Ευάγγελος Πιπέρης, καλωσόρισε…

% μέρες πρίν