Ο Τάκης Μακρής θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Κώστα Μάκαρη

192
Παναγιώτης Μακρής με Κώστα Μάκαρη

Ένας από τους σημαντικότερους Ναυπλιώτες, ο Παναγιώτης Μακρής, αποφάσισε και ανακοίνωσε την συστράτευσή του με τον Κώστα Μάκαρη, «στον αγώνα καταπολέμησης του εγωκεντρισμού, της αλαζονείας και της κατασπατάλησης του δημοτικού χρήματος», όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

«Θέλουμε ανάπτυξη, θέλουμε εντιμότητα, θέλουμε δικαιοσύνη, θέλουμε διάλογο, θέλουμε συνέργειες, θέλουμε τον δήμο μας μπροστά στις εξελίξεις» τονίζει ο Παναγιώτης Μακρής, γνωστός για τους συνεχείς και ανυποχώρητους αγώνες του υπό την ιδιότητα του Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών, Εμπόρων Αργολίδας.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΜΑΚΡΗ

«Το μεγάλο ζήτημα στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβριου του 2023 είναι τι θέλουμε  για την πόλη μας…

Θέλουμε την μιζέρια, θέλουμε την παθογένεια, θέλουμε  τον καιροσκοπισμό, θέλουμε  την αδιαλλαξία, τον εγωκεντρισμό, την αλαζονεία, την κατασπατάληση του δημοτικού χρήματος;

Αυτό  θέλουμε; Σαφώς και όχι!

Ακριβώς τα αντίθετα θέλουμε.

Θέλουμε ανάπτυξη, θέλουμε εντιμότητα, θέλουμε δικαιοσύνη, θέλουμε διάλογο, θέλουμε συνέργειες, θέλουμε τον δήμο μας μπροστά στις εξελίξεις και στα σύγχρονα εργαλεία των καιρών  για το συμφέρον του δήμου και των  δημοτών.

Πιστεύω βαθιά ότι  αυτά μπορεί να τα κάνει ο Κων/νος Μάκαρης, ο υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο Ναυπλιέων.

Ένας  σύγχρονος  επιχειρηματίας με όραμα και πολύ αγάπη για τον δήμο μας που θέλει να προσφέρει με ανιδιοτέλεια τιμιότητα και αρμονία πηγαίνοντας την πόλη μας μπροστά.

Για όλα αυτά με έπεισε να είμαι σε αυτόν τον αγώνα μαζί του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σε ένα κοινό αγώνα για ένα δήμο πρότυπο για τους δημότες μας,  για τους επαγγελματίες, για τους επισκέπτες, για τον πολιτισμό μας, για την παιδεία μας, για τον αθλητισμό μας, για την ζωή μας. 

 Ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω μας το παλιό και να προχωρήσουμε  για μια Νέα Εποχή!

Για  ένα καλύτερο αύριο για όλους!  ΣΤΗΝ  ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  Ε.  ΜΑΚΡΗΣ 

ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ