Μετατρέψαν το Τολό σε χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων και ρίψης βοθρολυμμάτων

Η Τακτική της Δημοτικής Αρχής Κωστούρου να δημιουργεί σε κάθε Κοινότητα και μια Χωματερή ξεπέρασε κάθε όριο. Χωρίς κανένα ενδοιασμό, έθεσαν σε εφαρμογή “μια ουσιαστική επιχείρηση δυσφήμισης του τουριστικού θέρετρου Τολό”, δημιουργώντας μια παράνομη Χωματερή στον κεντρικότερο δρόμο πρόσβασης του Χωριού.

Δοκίμασαν στην αρχή τις αντοχές των κατοίκων, των επαγγελματιών και των Αιρετών, διαδίδοντας πως κάνουν μια μικρή προσωρινή εναπόθεση κλαδιών, και όταν είδαν ότι υπήρξε ανοχή προχώρησαν ανενδοίαστα στην υπέρμετρη διόγκωσή της μεταφέροντας και ογκώδη αντικείμενα (και όχι μόνον) και από άλλες περιοχές όπως καταγγέλλουν κάτοικοι.

Κώστας Μάκαρης με Νίκο Μπικάκη

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπλίου και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Μπικάκης μη ανεχόμενος την συνεχή υποβάθμιση του τουριστικού ΤΟΛΟ προχώρησε σε δημόσια καταγγελία, μέσω της ιστοσελίδα Argolidatv.gr και ενεργοποίηση του υπ. Δημάρχου Κωνσταντίνου Μάκαρη, με τον συνδυασμό του οποίου και θα είναι υποψήφιος στις προσεχής εκλογές.

Στο video που τράβηξε ο Άγγελος Δρίτσας και φιλοξενεί το protagonistes.tv βλέπετε εναέριες λήψεις και κοντινά πλάνα όπου διακρίνεται η παράνομη χωματερή, στον Περιφερειακό δρόμο του Τολού, γεμάτη μπάζα και σκουπίδια, ορατά από τα διερχόμενα οχήματα και πεζούς, σε απόσταση αναπνοής από εξοχικές και μόνιμες κατοικίες και καταλύματα τουριστικής φιλοξενίας.

Συγχρόνως, Νίκος Μπικάκης, έφερε στο φως τις εκκενώσεις βοθρατζίδικων λίγες εκατοντάδες μέτρα από το κέντρο του ΤΟΛΟ.

Όπως δήλωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επαγγελματίας Τουρισμού «μια τέτοια εικόνα είναι ντροπή για έναν τόπο που προάγει πολιτισμό, σέβεται τους κατοίκους και επισκέπτες του και προστατεύει την υγεία τους»! Ο ίδιος κατέθεσε έγγραφο στον υπεύθυνο Τοπάρχη του Δήμου Ναυπλιέων ζητώντας να αδειάσει άμεσα ο χώρος απορριμμάτων, δίνοντας προθεσμία τριών ημερών! Εάν δεν γίνει αυτό εμπρόθεσμα, θα ακολουθηθεί ο δρόμος της επίσημης εισαγγελικής παρέμβασης για τη διευθέτηση του σοβαρού αυτού προβλήματος.

Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Μάκαρης έχει τονίσει επανειλημμένως ότι, «όλοι οι συνεργάτες του, ο καθένας στον τομέα του, είναι η αιχμή του δόρατος για τη λύση των προβλημάτων του Δήμου» ζητώντας συγχρόνως από τους Δημότες, «να καταγγείλουν όλα τα κακώς κείμενα των Δημοτικών πεπραγμένων, ούτως ώστε να περάσει, πλέον, ο Δήμος Ναυπλιέων στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ πραγμάτων που ο τόπος Αξίζει»!

Δείτε το σχετικό video στο σύνδεσμο:

https://protagonistes.tv/metetrepsan-to-tolo-se-choro-enapothesis-aporrimmaton-kai-ripsis-vothrolymmaton/

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Φορτώνουν το δήμο με δάνειο 3.000.000+

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Χάθηκαν 5 ολόκληροι μήνες και ο Δήμος Άργους Μυκηνών πορεύεται (και θα…

% μέρες πρίν

Συνάντηση 6 χορωδιών στο Άργος

Όταν πριν από τρία χρόνια ο Σύλλογος «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» και η Μικτή Χορωδία…

% μέρες πρίν

Καλές εντυπώσεις από τον Ημιμαραθώνιο Επιδαύριο δρόμο

Ο αναβαθμισμένος ιστορικός Επιδαύριος δρόμος που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 ολοκληρώθηκε με επιτυχία…

% μέρες πρίν

Αναγέννηση Πύργου: Έφερε 3 χρυσά, 2 ασημένια και 2 χάλκινα

Με επτά μετάλλια, (τρία χρυσά, δύο ασημένια και δύο χάλκινα) επέστρεψε η αποστολή της “Αναγέννησης…

% μέρες πρίν

ΠΥΡΓΟΣ: Συνεχίζονται τα χρήσιμα έργα και σχεδιάζεται το μέλλον

Με έργα προϋπολογισμού περίπου 2.000.000 ευρώ (οι συμβάσεις των οποίων υπεγράφησαν την Τρίτη 14η Μαΐου…

% μέρες πρίν

Συμφωνούμε … διαφωνώντας

γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης* Τα όσα συμβαίνουν στη γειτονιά μας τις τελευταίες ημέρες είναι αναμφισβήτητα…

% μέρες πρίν